קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות28
ציון בריאות1
מגזין

מבשלים את הספר: כמהין שוקולד לבן

מבשלים את הספר: כמהין שוקולד לבן
לבשל את הספר: כמהין שוקולד לבן יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 28 . מנה אחת מכילה 72 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם שמנת כבדה, מלח כשר, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לבשל את הספר: כמהין שוקולד מריר, לבשל את הספר: מלח קרמל-מריר כמהין שוקולד, ו מבשלים את הספר: עוגיות חמוציות ושוקולד לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
במעבד מזון, דק קוצצים את הפיסטוקים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מורחים אותם על תבנית אפייה וטוסט עד שהם ריחניים, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
הסר אותם מהתנור לקרר את הסדין על מתלה. כאשר מגניב, לטחון את הפיסטוקים לקמח בסדר במעבד המזון.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
תעביר אותם לקערה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
יוצקים על 2 סנטימטרים של מים לסיר בינוני ולהביא אותו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
7
שים את השוקולד הלבן, גרידת לימון, ומלח לקערה חסינת חום ומניח אותו על המים הבוערים. מערבבים עד השוקולד הלבן נמס.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
הסר את הקערה מן החום בעדינות להקציף את הקרם הכבד עד חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
בואו ganache מגניב לטמפרטורת החדר, על 2 שעות. לאחר מכן לכסות את פני השטח עם חתיכת ניילון לעטוף לקרר אותו עד שהוא מוגדר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
10
באמצעות כדור מלון או 1/2 אינץ כפית, וכוס מים חמים כדי לנקות את הסקופ לפי הצורך בין הכדורים, לגרוף את ganache לתוך 28 כדורי אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מלוןמלון
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
11
מגלגלים כל כדור בין הידיים עד שהוא עגול, ולאחר מכן מגלגלים אותו פיסטוקים הקרקע קלוי מעיל.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
12
כמהין ניתן לשמור במיכל הדוק אוויר בטמפרטורת החדר עד 3 ימים, או במקרר עד 2 שבועות. אחסן אותם עם פיסטוקים קלויים נוספים מפוזרים על גבי אשר שומר על כמהין מצופה ומונע מהם לשפשף אחד נגד השני.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
כמהיןכמהין