מבשלים את הספר: לחם וטעינת בצל עם ירקות חריפים
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 388 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, לחם שאור, גבינת גרוייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו Chard, Onion & Gruyère Panade (תבשיל לחם), מבשלים את הספר: ירקות ורודים, ו מבשלים את הספר: עוף לבנים עם חרדל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-350 ° F ומשמנים קלות את תבנית האפייה או התנור ההולנדי בשמן זית או בחמאה.
מורחים את קוביות הלחם על תבנית אפייה גדולה וטוסט במשך 45 דקות בתנור תוך הכנת שאר החומרים.
מחממים את החמאה במחבת עמוקה וכבדה על אש בינונית. כאשר קצף החמאה מעלה, מוסיפים את הבצל ומפזרים אותם קלות עם מלח. מבשלים על אש נמוכה במשך כ -25 דקות, ערבוב מדי פעם. כאשר הם רכים, להגביר את החום חריץ או שניים ולבשל אותם עוד 5 עד 10 דקות או עד שהם זהובים חום. מערבבים לעתים קרובות כדי למנוע מהם שריפה.
להנמיך את החום ולהוסיף את השום. מבשלים במשך 5 דקות או עד זהוב וריחני.
מוסיפים את הירוקים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות.
מפזרים את הירוקים עם מלח ופלפל כשהם מבשלים. כאשר הם נבולים ורך, לקחת אותם מהחום.
שכבת מחצית קוביות לחם קלוי בתחתית המנה מוכנה.
מורחים חצי מהתערובת של הירקות על קוביות הלחם ומכניסים אותם למרווחים שבין הלחם.
מפזרים על מחצית הגבינה. הפוך שכבה נוספת של קוביות הלחם הנותרים והירוקים הנותרים. מכסה עם הגבינה הנותרת.
מחממים את המרק לרתיחה בסיר קטן ושופכים אותו בזהירות לתבנית האפייה. הלחם והירוקים ייראו די טבועים ומרקים; זה נכון.
טפטוף העליון עם שמן זית. (בשלב זה ניתן לכסות ולקרר את הקיר למשך עד 24 שעות.)
מכסים ואופים במשך 45 דקות, ואז לחשוף את המנה ואופים עוד 20 עד 30 דקות, או עד העליון הוא חום זהוב פריך.
בואו לעמוד לפחות 10 דקות לפני הגשת חם.