קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מבשלים את הספר: מאפינס תפוחים

מבשלים את הספר: מאפינס תפוחים
מבשלים את הספר: מאפינס תפוחים הוא צמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 398 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו סיידר תפוחים, סודה לאפייה, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו טעונה מאפינס שיבולת שועל תפוחים תפוחים עם זיגוג תפוחים חמאה חומה, מבשלים את הספר: מאפינס תירס Corniest, ו מבשלים את הספר: מאפינס דלעת מתובל עם Pepitas (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°. בנדיבות חמאה סטנדרטי 12 כוס מאפין פח או קו אותו עם מצעים נייר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינסמגש מאפינס
תנורתנור
2
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הסוכר מגורען, סוכר חום, ושמן.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
סוכר חוםסוכר חום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מוסיפים את הביצים ומקציפים לשלב. בקערה אחרת, לנפות יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח, וקינמון. בקערה שלישית, להקציף יחד את סיידר תפוחים, שמנת חמוצה, וניל.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
סודה לשתייהסודה לשתייה
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
קינמוןקינמון
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מוסיפים שליש מתערובת flout ושליש מתערובת סיידר תפוחים לתערובת הסוכר, מתקפלים עם מרית רק כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
5
מוסיפים את שאר תערובות הקמח והסיידר בשתי תוספות. מקפלים את התפוח המגורד, ולאחר מכן לחלק את הבלילה באופן שווה בין עם כוסות מאפין מוכן, מילוי כל כוס שלושה רבעים של הדרך.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
סיידרסיידר
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
6
מפזרים את צמרות המאפינס עם סוכר Demerara.
מרכיבים שתצטרך
Demerara SugarDemerara Sugar
7
אופים, מסובבים את מאפין הפח באמצע, עד המאפינס באביב בחזרה למגע, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינסמגש מאפינס
תנורתנור
8
להעביר את המחבת למתלה תיל ולתת מגניב במשך 10 דקות. ואז לכבות את המאפינס מן המחבת ולתת להם להתקרר לחלוטין על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מחבתמחבת
9
מאפינס אלה הם הטובים ביותר ביום השני ישמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.
10
שינוי המלאכה שלך: לחם מהיר סיידר תפוחים
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
לחםלחם
11
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר חמאה 8 1/2 x 4 1/2 אינץ מצופה נייר קלף ואופים, סיבוב המחבת באמצע הדרך, עד בודק עוגה מוכנס במרכז הכיכר יוצא נקי, 45 עד 55 דקות.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תנורתנור
מחבת כיכרמחבת כיכר
12
להעביר את המחבת למתלה תיל ולתת מגניב במשך 10 דקות. ואז לכבות את כיכר מן המחבת ולתת לו להתקרר לחלוטין על מתלה חוט. לחם זה הוא הטוב ביותר ביום השני והוא יכול להישמר, עטוף בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מתלה תילמתלה תיל
מחבתמחבת