מבשלים את הספר: מאפינס תפוחים
מבשלים את הספר: מאפינס תפוחים הוא צמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 398 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו סיידר תפוחים, סודה לאפייה, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו טעונה מאפינס שיבולת שועל תפוחים תפוחים עם זיגוג תפוחים חמאה חומה, מבשלים את הספר: מאפינס תירס Corniest, ו מבשלים את הספר: מאפינס דלעת מתובל עם Pepitas (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 177°. בנדיבות חמאה סטנדרטי 12 כוס מאפין פח או קו אותו עם מצעים נייר.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הסוכר מגורען, סוכר חום, ושמן.
מוסיפים את הביצים ומקציפים לשלב. בקערה אחרת, לנפות יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח, וקינמון. בקערה שלישית, להקציף יחד את סיידר תפוחים, שמנת חמוצה, וניל.
מוסיפים שליש מתערובת flout ושליש מתערובת סיידר תפוחים לתערובת הסוכר, מתקפלים עם מרית רק כדי לשלב.
מוסיפים את שאר תערובות הקמח והסיידר בשתי תוספות. מקפלים את התפוח המגורד, ולאחר מכן לחלק את הבלילה באופן שווה בין עם כוסות מאפין מוכן, מילוי כל כוס שלושה רבעים של הדרך.
מפזרים את צמרות המאפינס עם סוכר Demerara.
אופים, מסובבים את מאפין הפח באמצע, עד המאפינס באביב בחזרה למגע, 25 עד 30 דקות.
להעביר את המחבת למתלה תיל ולתת מגניב במשך 10 דקות. ואז לכבות את המאפינס מן המחבת ולתת להם להתקרר לחלוטין על מתלה חוט.
מאפינס אלה הם הטובים ביותר ביום השני ישמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.
שינוי המלאכה שלך: לחם מהיר סיידר תפוחים
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר חמאה 8 1/2 x 4 1/2 אינץ מצופה נייר קלף ואופים, סיבוב המחבת באמצע הדרך, עד בודק עוגה מוכנס במרכז הכיכר יוצא נקי, 45 עד 55 דקות.
להעביר את המחבת למתלה תיל ולתת מגניב במשך 10 דקות. ואז לכבות את כיכר מן המחבת ולתת לו להתקרר לחלוטין על מתלה חוט. לחם זה הוא הטוב ביותר ביום השני והוא יכול להישמר, עטוף בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.