קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

מבשלים את הספר: מקרוני וגבינה קרבונרה

מבשלים את הספר: מקרוני וגבינה קרבונרה
המתכון לבשל את הספר: מקרוני וגבינה Carbonara יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1258 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 80 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 422 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. לכי לחנות וקחי גבינת פונטינה מיושנת, שמן זית, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לבשל את הספר: Chorizo Carbonara, לבשל את הספר: ספגטי alla Carbonara, ו קרבונרה מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375ºF. חמאה התחתון הצדדים של צלחת אפייה 10 × 10 × 2 אינץ ' ולהניח אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיף את pancetta ומבשל עד חום זהוב מכל הצדדים, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
4
הסר עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5
מוסיפים את השום לשומן במחבת ומבשלים עד חום זהוב בהיר, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
לטאטא בקמח ומבשלים 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
לטאטא את החלב החם, להעלות את החום גבוה, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, עד מעובה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
לטאטא את הביצים עד incorporated ולתת לבשל במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
הסר מהחום ולהקציף ב טימין, קאיין, וכל הגבינות השונות עד נמס לחלוטין. מתבלים במלח ופלפל. אם התערובת מופיעה עבה מדי, להוסיף חלב חם נוסף, 1/4 כוס בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
שים את המקרוני מבושל בקערה גדולה, להוסיף את רוטב הגבינה, פנקטה שמורה, ואת הפטרוזיליה, ומערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני מבושלמקרוני מבושל
רוטב גבינהרוטב גבינה
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
העברה לתבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
12
שלב 1/4 כוס נוספת כל אחד אסיאגו, cheddars, פונטינה, פרמזן בקערה, ומפזרים באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
13
אופים עד המנה מחומם דרך ואת החלק העליון הוא חום זהוב בהיר, 12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
הסר מהתנור ולתת לנוח במשך 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

מרכיבים

227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינות Asiago מגורדות, בתוספת יותר עבור החלק העליוןגבינות Asiago מגורדות, בתוספת יותר עבור החלק העליון1חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 כוסות צ'דר אמריקאי מגורד, כגון עמק ההר Goot Essa, ועוד עבור החלק העליון1/2 כוסות צ'דר אמריקאי מגורד, כגון עמק ההר Goot Essa, ועוד עבור החלק העליון170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 כוסות צ'דר לבן אירי מגורר, בתוספת יותר עבור הדף1/2 כוסות צ'דר לבן אירי מגורר, בתוספת יותר עבור הדף454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מקרוני מרפק, מבושל רק תחת אל דנטהמקרוני מרפק, מבושל רק תחת אל דנטה4largesחלמונים, מקציפים קלותחלמונים, מקציפים קלות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי פטרוזיליה טריים קצוצים בצפיפותעלי פטרוזיליה טריים קצוצים בצפיפות32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת פונטינה מגוררת כוס, ועוד למעלהגבינת פונטינה מגוררת כוס, ועוד למעלה2חתיכות טופי הית' ברקצוץ דק עלי טימין טרייםקצוץ דק עלי טימין טריים4ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק4שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי11 כף אורגנו מיובשבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1באט מומס(1 אינץ ' עבה) פרוסה pancetta, לחתוך לקוביות קטנות(1 אינץ ' עבה) פרוסה pancetta, לחתוך לקוביות קטנות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרי, ועוד למעלהגבינת פרמזן מגוררת טרי, ועוד למעלה4שרימפס וורידיםחמאה ללא מלח, לתבנית האפייהחמאה ללא מלח, לתבנית האפייה1בצל צהוב בינוני, קצוץחלב מלא, או יותר במידת הצורך, חםחלב מלא, או יותר במידת הצורך, חם