קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

מבשלים את הספר: מקרוני וגבינה קרבונרה

מבשלים את הספר: מקרוני וגבינה קרבונרה
המתכון לבשל את הספר: מקרוני וגבינה Carbonara יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1258 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 80 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 422 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. לכי לחנות וקחי גבינת פונטינה מיושנת, שמן זית, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לבשל את הספר: Chorizo Carbonara, לבשל את הספר: ספגטי alla Carbonara, ו קרבונרה מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375ºF. חמאה התחתון הצדדים של צלחת אפייה 10 × 10 × 2 אינץ ' ולהניח אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיף את pancetta ומבשל עד חום זהוב מכל הצדדים, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
4
הסר עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
מוסיפים את השום לשומן במחבת ומבשלים עד חום זהוב בהיר, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
לטאטא בקמח ומבשלים 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
לטאטא את החלב החם, להעלות את החום גבוה, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, עד מעובה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
לטאטא את הביצים עד incorporated ולתת לבשל במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
הסר מהחום ולהקציף ב טימין, קאיין, וכל הגבינות השונות עד נמס לחלוטין. מתבלים במלח ופלפל. אם התערובת מופיעה עבה מדי, להוסיף חלב חם נוסף, 1/4 כוס בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
שים את המקרוני מבושל בקערה גדולה, להוסיף את רוטב הגבינה, פנקטה שמורה, ואת הפטרוזיליה, ומערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני מבושלמקרוני מבושל
רוטב גבינהרוטב גבינה
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
העברה לתבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
12
שלב 1/4 כוס נוספת כל אחד אסיאגו, cheddars, פונטינה, פרמזן בקערה, ומפזרים באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
אופים עד המנה מחומם דרך ואת החלק העליון הוא חום זהוב בהיר, 12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
הסר מהתנור ולתת לנוח במשך 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

מרכיבים