קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות44
מגזין

מבשלים את הספר: סטייק קאובוי עם מיונז צ'יפוטלה

מבשלים את הספר: סטייק קאובוי עם מיונז צ'יפוטלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: סטייק קאובוי עם מיונז צ'יפוטלה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1467 קלוריות, 93 גרם חלבון ו 120 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, שמן זית, כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: מיונז שומן חזיר, מבשלים את הספר: לובסטר קר עם מיונז תוצרת בית, ו מבשלים את הספר: עוגיות צ'יפוטלה צ' דר (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הסטייקים: לשפשף את שני הצדדים ואת הצדדים של סטייק עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מפזרים את הפלפלים המרוסקים משני צדי הסטייק, דוחקים אותם קלות לתוך הבשר. מתבלים קלות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
הכן גריל פחם או גז לבישול עקיף. לרסס קלות את מתלה הגריל עם תרסיס שמן צמחי. להדליק את הגחלים או חימום אלמנטים, ולתת להם לשרוף או לחמם עד חם.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
גריל סטייק על החלק החם ביותר של הגריל במשך כ 5 דקות. הפעל לצרוב במשך 5 דקות בצד השני. הזז את הסטייק לחלק המגניב של הגריל והגריל, מכוסה, במשך 15 דקות. הפעל וגריל במשך 15 עד 20 דקות יותר עבור בינוני נדיר או עד שהוא מבושל עד לרמה הרצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
הכן את מיונז צ 'יפוטלה: בקערה קטנה, מערבבים את צ' ילה לתוך המיונז.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מוסיפים את השום, הכוסברה ומיץ לימון, מערבבים בעדינות ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מכסים ומקררים אם לא משתמשים תוך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
7
תן את שאר הבשר במשך כמה דקות לפני ההגשה עם המיונז בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
שימו לב: צ 'ילי צ' יפוטלה נמכר בדרך כלל משומר, ארוז ברוטב אדובו, והם זמינים בסופרמרקטים רבים, כמו גם בשווקים לטיניים וחנויות מזון מיוחדות. הם גם זמינים רופפים ומיובשים, אבל לא קל למצוא בדרך זו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
(אפשר להחליף את המוצרלה)(אפשר להחליף את המוצרלה)
9
צליה עקיפה: לצלייה עקיפה, הגחלים נערמות שתיים או שלוש גחלים עמוק בצד אחד של הגריל, או מחולק וערימה על שני צדדים. זה משאיר חלל ריק ליד הגחלים או ביניהם. אם אתה צלייה על גריל גז, רק אחד או שניים מבערים מוארים. מזון מבושל על חום עקיף לעתים קרובות הוא התחיל על חום ישיר ולאחר מכן עבר לחלק קריר (ריק) של הגריל אפילו, בישול איטי. כדי להפוך את החום אפילו ככל האפשר, לבנות שתי ערימות של גחלים או להשאיר את מבער הגז המרכזי להדליק את אלה משני צדיו. אין להכין את גריל הגז לצלייה עקיפה על ידי חימום מראש רק אחד משני מבערים.
מרכיבים שתצטרך
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
10
בואו לחמם את הגריל עם כל המבערים על גבוה כרגיל, ולאחר מכן לכבות אחד או יותר.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. Wild & Wilder המרלו המציגים עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
Wild & Wilder המרלו המציגים
Wild & Wilder המרלו המציגים
המציגה מלאה שזיף עשיר ופרי דמסון על האף. אלון המשמש הוא מתבלט על החיך אשר נשלט על ידי טעמי ברי אדומים עשירים תוך הצגת גם ניואנסים ארציים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.