מבשלים את הספר: סטייק קאובוי עם מיונז צ'יפוטלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: סטייק קאובוי עם מיונז צ'יפוטלה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1467 קלוריות, 93 גרם חלבון ו 120 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, שמן זית, כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: מיונז שומן חזיר, מבשלים את הספר: לובסטר קר עם מיונז תוצרת בית, ו מבשלים את הספר: עוגיות צ'יפוטלה צ' דר (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הסטייקים: לשפשף את שני הצדדים ואת הצדדים של סטייק עם שמן זית.
מפזרים את הפלפלים המרוסקים משני צדי הסטייק, דוחקים אותם קלות לתוך הבשר. מתבלים קלות במלח ופלפל.
הכן גריל פחם או גז לבישול עקיף. לרסס קלות את מתלה הגריל עם תרסיס שמן צמחי. להדליק את הגחלים או חימום אלמנטים, ולתת להם לשרוף או לחמם עד חם.
גריל סטייק על החלק החם ביותר של הגריל במשך כ 5 דקות. הפעל לצרוב במשך 5 דקות בצד השני. הזז את הסטייק לחלק המגניב של הגריל והגריל, מכוסה, במשך 15 דקות. הפעל וגריל במשך 15 עד 20 דקות יותר עבור בינוני נדיר או עד שהוא מבושל עד לרמה הרצויה של doneness.
הכן את מיונז צ 'יפוטלה: בקערה קטנה, מערבבים את צ' ילה לתוך המיונז.
מוסיפים את השום, הכוסברה ומיץ לימון, מערבבים בעדינות ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מכסים ומקררים אם לא משתמשים תוך 30 דקות.
תן את שאר הבשר במשך כמה דקות לפני ההגשה עם המיונז בצד.
שימו לב: צ 'ילי צ' יפוטלה נמכר בדרך כלל משומר, ארוז ברוטב אדובו, והם זמינים בסופרמרקטים רבים, כמו גם בשווקים לטיניים וחנויות מזון מיוחדות. הם גם זמינים רופפים ומיובשים, אבל לא קל למצוא בדרך זו.
צליה עקיפה: לצלייה עקיפה, הגחלים נערמות שתיים או שלוש גחלים עמוק בצד אחד של הגריל, או מחולק וערימה על שני צדדים. זה משאיר חלל ריק ליד הגחלים או ביניהם. אם אתה צלייה על גריל גז, רק אחד או שניים מבערים מוארים. מזון מבושל על חום עקיף לעתים קרובות הוא התחיל על חום ישיר ולאחר מכן עבר לחלק קריר (ריק) של הגריל אפילו, בישול איטי. כדי להפוך את החום אפילו ככל האפשר, לבנות שתי ערימות של גחלים או להשאיר את מבער הגז המרכזי להדליק את אלה משני צדיו. אין להכין את גריל הגז לצלייה עקיפה על ידי חימום מראש רק אחד משני מבערים.
בואו לחמם את הגריל עם כל המבערים על גבוה כרגיל, ולאחר מכן לכבות אחד או יותר.