קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

מבשלים את הספר: סלק מבושל עם סלק ירוק זנגביל

מבשלים את הספר: סלק מבושל עם סלק ירוק זנגביל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: סלק מבושל עם סלק ירקות וג'ינג'ר. ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 89 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לך סלק, סראנו צ'יילס, ג' ינג'ר לאורכו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: בצל מבושל עם מרז'ורם, סלק מבושל ירוק, ו מבשלים את הספר: הודו צלוי של מגי, תפוחי אדמה פטרוזיליה, וקישואים מבושלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
להפריד את הירוקים מן נורות סלק (אתה יכול לחתוך אותם או לסובב, למשוך, ולקרוע אותם משם-מה מצב הרוח שלך). יש לשטוף את הירוקים מתחת למים זורמים קרים ולנער את המים העודפים. מסדרים את הירוקים בערימה על קרש החיתוך וחותכים את החבורה לחתיכות דקות-כולל את הגבעולים האדומים העמוקים, העסיסיים,
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
סוכר אדום גססוכר אדום גס
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
להעביר אותם לקערה קטנה. לקצץ ולהשליך את שני הקצוות של כל נורה סלק. לקלף אותם עם מקלף ירקות, ולאחר מכן לשטוף תחת מים זורמים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
חותכים את הנורות לקוביות 1 אינץ'.
4
מחממים את השמן בסיר בגודל בינוני על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מוסיף את זרעי החרדל, לכסות את המחבת, ומבשלים עד הזרעים הפסיקו popping( לא כמו פופקורן), על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הסלק, עלי קארי וצ ' ילי. מוקפץ לטגן את הסלק האדום עם זרעי החרדל, 1 עד 2 דקות. לאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות את המחבת, ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד הסלק הם מטוגנים, 10 עד 15 דקות. (הסלק יזיע, וישחרר קצת נוזל, שבו הם יבשלו.)
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
עלי קאריעלי קארי
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיף את סלק ירוק, מלח, זנגביל, ו 1 כוס מים. לאחר הקארי האדום בדם מגיע לרתיחה, לכסות את המחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הסלק ספגו את רוב הנוזל והם רכים כאשר נבדק (או יותר כראוי, טעם), 25 עד 30 דקות. אז תגיש.
מרכיבים שתצטרך
סלק ירוקסלק ירוק
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף