מבשלים את הספר: סקווש חצי ירחים עם חמאה, שומשום ומלח
לבשל את הספר: סקווש חצי ירחים עם חמאה, שומשום, ומלח נטול גלוטן,, ידידותי למפת מזון וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 219 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם חמאה, מלח כשר, זרעי שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חצי ירח דולצ'ה, מבשלים את הספר: צדפות ים חרוכות עם מלח ים מעושן, ו חצי ירח פולנטה עם גבינת עיזים מוקצפת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 218°, עם מתלה ממוקם במרכז התנור.
מחממים את החמאה במחבת קטנה על אש בינונית. כאשר קצף על החמאה מתחיל לשקוע, ביסודיות לטאטא קינמון או תבלינים אחרים.
חותכים כל סקווש חצי לאורכו לגרוף את הזרעים. לאחר מכן חותכים כל חצי לאורכו ל-3 פרוסות בצורת חצי ירח בגודל שווה בערך. אתה צריך 12 טריזים בסך הכל.
מניחים את חצי הירחים הסקווש, צד הבשר למעלה, על מחבת צלייה או תבנית אפייה, מוסיפים להם חמאה מתובלת ומערבבים אותם עם 1 כפית מלח.
אופים במשך כ 35 דקות, או עד הדלעת מתחילה חום בפינות העליונות ונותן בקלות סכין.
בעוד הסקווש אופה, מחממים מחבת יבשה מעל חום גבוה.
מוסיף את שומשום וקונים אותם, ערבוב אותם מדי פעם, עד שאתה רק שם לב צבעם מתחיל להחשיך, 2 עד 3 דקות.
להעביר את שומשום לקערה קטנה ולהניח בצד.