מבשלים את הספר: עגבניות ירושה ג'ינג'ר במרינדה עם אבטיח , בוראטה, & ארוגולה מתובל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: עגבניות ירושה ג'ינג'ר במרינדה עם אבטיח, בוראטה, & ארוגולן חריף. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 6 . מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 46 גרם של שומן, וסך הכל 512 קלוריות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לך תינוק ארוגולה, בצל, חתיכות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: סטייקים פולנטה עם אספרגוס פסטו, עגבניות שרי, בוראטה, עגבניות ירושה עם בוראטה, ו בוראטה עם עגבניות ירושה מ ' די ברונו אחי בית הגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מגררים את הג ' ינג ' ר על החורים הגדולים של פומפיה. עטפו את הג ' ינג ' ר המגורד בחתיכת גבינה או מגבת מטבח דקה וסחטו מעל קערה בינונית כדי לחלץ את המיץ. אתה צריך בערך 4 כפות של מיץ.
לטאטא את מיץ הג ' ינג ' ר, 1/2 כוס שמן זית, ואת חומץ שרי בקערה בינונית כדי להתמזג.
מוסיף את העגבניות, בצל אדום, וחצי בזיליקום לזרוק עד בשילוב היטב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. אפשר לעגבניות להשרות בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מוסיפים את האבטיח לעגבניות המושרות וזורקים עד לשלב טוב. לזרוק את ארוגולה בקערה אחרת עם 1 כף הנותרים של שמן זית העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
מחלקים את תערובת עגבניות ואבטיח בין 6 צלחות.
מקשטים עם הבזיליקום הנותר והזיתים השחורים.
חותכים כל פיסת burrata ל 3 חתיכות. כף בורטה באופן שווה על העגבניות העליון עם ארוגולה.