מבשלים את הספר: עגבניות קלויות ופסטו זרעי דלעת
לבשל את הספר: עגבניות קלויות פסטו זרעי דלעת עשוי להיות רק תבלין אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1307 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו עגבניות צועניות, טורטיות תירס, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו מבשלים את הספר: סטייקים פולנטה עם אספרגוס פסטו, עגבניות שרי, בוראטה, לבשל את הספר: כרובית קלויה זרעי כמון עם יוגורט מלוח, מנטה, זרעי רימון, ו מבשלים את הספר: Mafaldine עם עגבניות קלויות, Robiola, וזרעי שומר כתוש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 93°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף. חצי את העגבניות על פני האמצע שלהם בעדינות לסחוט את החצאים כדי לשחרר זרעים ומיץ עודף (העגבניות יבשלו מהר יותר). חותכים את העגבניות דק. בקערה, לזרוק את הפרוסות עם 1/2 כפית מלח והסוכר.
מורחים את הפרוסות בשכבה אחת (כך העגבניות נחשפות באופן שווה לחום) על תבנית האפייה מוכנה.
צולים לפחות 2 שעות, או עד העגבניות הן כשלושה רבעים מיובש הבשר הוא עקביות של פלפל קלוי. הפרוסות יתכווצו בכמחצית במהלך הקלייה; אין צורך להפוך אותם.
הסר מהתנור ולהניח בצד עד בטמפרטורת החדר מגניב.
חותכים את chiles poblano מוכן לרצועות בעובי 1/4 אינץ ' (rajas); להפריש. בינתיים, כדי להכין את הפסטו, בקערת העבודה של מעבד מזון מצויד להב מתכת, לשלב את זרעי דלעת, אבקת צ ' ילה, שמן זית, מיץ לימון, כוסברה, ונותר 1/2 כפיות מלח. תהליך עד עקביות הוא קצת מחוספס יותר מאשר חמאת בוטנים, או כפי שאתה מעדיף.
כדי לשרת, להניח את טורטיות זה לצד זה, פנים פתוחות חופפים על מגש. מחלקים את הפסטו באופן שווה בין טורטיות העליון עם פרוסות עגבניות קלויות, רצועות צ ' ילה, סלסה, ובזיליקום. תפוס, לקפל, ולאכול מיד. או לבנות טאקו משלך: להניח טורטייה, פנים פתוחות, ביד אחת. כף על כמה פסטו, העליון עם פרוסות עגבניות, רצועות צ ' ילה, סלסה, ובזיליקום, ולאכול מיד.