קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות84
מגזין

מבשלים את הספר: עגבניות קלויות ופסטו זרעי דלעת

מבשלים את הספר: עגבניות קלויות ופסטו זרעי דלעת
לבשל את הספר: עגבניות קלויות פסטו זרעי דלעת עשוי להיות רק תבלין אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1307 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו עגבניות צועניות, טורטיות תירס, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו מבשלים את הספר: סטייקים פולנטה עם אספרגוס פסטו, עגבניות שרי, בוראטה, לבשל את הספר: כרובית קלויה זרעי כמון עם יוגורט מלוח, מנטה, זרעי רימון, ו מבשלים את הספר: Mafaldine עם עגבניות קלויות, Robiola, וזרעי שומר כתוש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 93°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף. חצי את העגבניות על פני האמצע שלהם בעדינות לסחוט את החצאים כדי לשחרר זרעים ומיץ עודף (העגבניות יבשלו מהר יותר). חותכים את העגבניות דק. בקערה, לזרוק את הפרוסות עם 1/2 כפית מלח והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מורחים את הפרוסות בשכבה אחת (כך העגבניות נחשפות באופן שווה לחום) על תבנית האפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
צולים לפחות 2 שעות, או עד העגבניות הן כשלושה רבעים מיובש הבשר הוא עקביות של פלפל קלוי. הפרוסות יתכווצו בכמחצית במהלך הקלייה; אין צורך להפוך אותם.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
4
הסר מהתנור ולהניח בצד עד בטמפרטורת החדר מגניב.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
חותכים את chiles poblano מוכן לרצועות בעובי 1/4 אינץ ' (rajas); להפריש. בינתיים, כדי להכין את הפסטו, בקערת העבודה של מעבד מזון מצויד להב מתכת, לשלב את זרעי דלעת, אבקת צ ' ילה, שמן זית, מיץ לימון, כוסברה, ונותר 1/2 כפיות מלח. תהליך עד עקביות הוא קצת מחוספס יותר מאשר חמאת בוטנים, או כפי שאתה מעדיף.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו חזיר מקסיקניצ'וריסו חזיר מקסיקני
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
זרעי דלעתזרעי דלעת
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
כדי לשרת, להניח את טורטיות זה לצד זה, פנים פתוחות חופפים על מגש. מחלקים את הפסטו באופן שווה בין טורטיות העליון עם פרוסות עגבניות קלויות, רצועות צ ' ילה, סלסה, ובזיליקום. תפוס, לקפל, ולאכול מיד. או לבנות טאקו משלך: להניח טורטייה, פנים פתוחות, ביד אחת. כף על כמה פסטו, העליון עם פרוסות עגבניות, רצועות צ ' ילה, סלסה, ובזיליקום, ולאכול מיד.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
Dientes De AjoDientes De Ajo