קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

מבשלים את הספר: עגבניות, רימונים וסלט סומק

מבשלים את הספר: עגבניות, רימונים וסלט סומק
מתכונים דומים: מבשלים את הספר: עגבניות שרי וסלט טופו, לבשל את הספר: סלט לחם עגבניות בגריל, ו לבשל את הספר: סלט ביצים ממולאות עם אנשובי, פפריקה מעושנת חמה, עגבניות.

הוראות

1
פורסים את העגבניות ומניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את זרעי הרימון ומשלבים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
3
מערבבים יחד את שמן הזית, מולסה רימונים, סומאק וכמון בקערה.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימוניםמולסה רימונים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
סומאקסומאק
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
יוצקים את הסלט, מתבלים במלח ופלפל וזורקים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
5
הגישו מיד.