קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

מבשלים את הספר: עגבניות, רימונים וסלט סומק

מבשלים את הספר: עגבניות, רימונים וסלט סומק
מתכונים דומים: מבשלים את הספר: עגבניות שרי וסלט טופו, לבשל את הספר: סלט לחם עגבניות בגריל, ו לבשל את הספר: סלט ביצים ממולאות עם אנשובי, פפריקה מעושנת חמה, עגבניות.

הוראות

1
פורסים את העגבניות ומניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את זרעי הרימון ומשלבים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
3
מערבבים יחד את שמן הזית, מולסה רימונים, סומאק וכמון בקערה.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימוניםמולסה רימונים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
סומאקסומאק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים את הסלט, מתבלים במלח ופלפל וזורקים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
5
הגישו מיד.