קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות95
מגזין

מבשלים את הספר: עדשים צרפתיות בסיסיות

מבשלים את הספר: עדשים צרפתיות בסיסיות
המתכון לבשל את הספר: עדשים צרפתי בסיסי מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט סופר ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 213 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 1 גר' של שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לך פלפל, גזר, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקוניאק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קוניאק פודינג חמאה כקינוח. מתכונים דומים: לבשל את הספר: עדשים עם Pancetta, לבשל את הספר: עדשים ברביקיו, ו מבשלים את הספר: עדשים עם סלק קלוי.

הוראות

1
הניחו את העדשים במסננת וקטפו אותם, השליכו כל פיסת אבן שאולי ברחה מהפקרס; שטפו מתחת למים זורמים קרים.
מרכיבים שתצטרך
2
הפוך את העדשים לסיר בינוני, לכסות אותם במים קרים, להביא לרתיחה, ומבשלים 2 דקות; לשפוך את העדשים החוצה לתוך המסננת.
מרכיבים שתצטרך
3
מסננים, שוטפים את העדשים שוב, ושוטפים את הסיר.
מרכיבים שתצטרך
4
לחץ על ציפורן לתוך הבצל וזורק את הבצל, גזר, סלרי, שום, עלה דפנה לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים את המרק או המים, מערבבים את העדשים, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה קבועה ומבשלים 25 עד 30 דקות, או עד העדשים הם כמעט מכרז. כאשר העדשים מבשלים, דלגו מעל המוצקים העולים למעלה וערבבו לפי הצורך. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהם רכים, עוד 5 עד 10 דקות, ואז שופכים את הקוניאק, אם אתם משתמשים בו. תן לכל דבר ערבוב טוב ועוד דקה על החום.
מרכיבים שתצטרך
6
מסננים את העדשים, שומר את נוזל הבישול אם אתה הולך רוצה לחמם אותם.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר את הירקות או להשליך את כולם או להשליך את ציפורן עלה דפנה דק קוצצים את הירקות, אשר יהיה רך אבל טעים. מערבבים את הירקות בחזרה לתוך העדשים. אם אתה משתמש בשאלות, מערבבים אותו עכשיו (אני חושב שזה מוסיף הרבה לתערובת).
מרכיבים שתצטרך
8
העדשים מוכנות להגשה כעת, להפריש ולהתחמם מחדש על חום נמוך בנוזל ששמרת, או בשימוש במתכונים אחרים.
מרכיבים שתצטרך
9
אחסון: פעם מקורר, עדשים והנוזל שלהם יכול להיות ארוז אטום ונשמר מקורר עד 3 ימים. חם בסיר מכוסה על חום עדין.
מרכיבים שתצטרך