מבשלים את הספר: עוגיות דבשה רכות
גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, סוכר, דבשה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מבשלים את הספר: שום ופלפל שחור סרטני צדפים רכים, עוגיות דבשה רכות, ו עוגיות דבשה רכות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב גדולה, שמנת יחד את החמאה והסוכר עד אור ורך.
מוסיפים את המולסה תוך ערבוב במהירות איטית, ואז סודה לשתיה, מלח, ותבלינים.
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. לגרד את הצדדים של הקערה כדי לוודא שהכל משולב. מערבבים בקמח. מכסים את הקערה ומקררים את הבצק במשך 1 שעה.
מחממים התנור ל 177°. גריז קל (או קו עם קלף) שני דפי אפייה.
צורה או לגרוף את הבצק לתוך כדורי 1 1/2 אינץ'; כף עוגיה כף עובד היטב כאן.
מגלגלים אותם בסוכר מגורען ולשים אותם על דפי אפייה מוכנים, משאיר כ 2 אינץ ' ביניהם.