קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות45
ציון בריאות0
מגזין

מבשלים את הספר: עוגיות פצפוצי שוקולד מקסיקניות

מבשלים את הספר: עוגיות פצפוצי שוקולד מקסיקניות
לבשל את הספר: שוקולד מקסיקני Crackle עוגיות עשוי להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 45 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 61 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. לך לחנות ותביא חמאה, בתוספת 1/2 כוס סוכר מגורען, קינמון טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: עוגיות שוקולד Chunkocino, מבשלים את הספר: עוגיות שוקולד חג המולד, ו מבשלים את הספר: עוגיות חמוציות ושוקולד לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא 2 סנטימטרים של מים לרתיחה בחלק התחתון של הדוד הכפול.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2
מניחים את החמאה, ליקר, ושוקולד בחלק העליון של הדוד הכפול (את החום). כבה את החום, ולאחר מכן להגדיר את השוקולד על המים מהבילים. מערבבים מדי פעם עם המרית עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
(מקרטון)(מקרטון)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
הסר ולתת מגניב מעט בזמן שאתה מקציף את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
מניחים את הביצים ו 1/2 כוס הסוכר מגורען בקערה של המיקסר שוט על מהירות גבוהה עד אור מאוד בצבע ועבה, 5 עד 6 דקות. אתה יכול גם להשתמש מערבל יד וקערה בינונית, אם כי ייתכן שיהיה עליך לנצח את התערובת קצת יותר כדי להשיג את אותן תוצאות. לגרד את תערובת השוקולד נמס לתוך הביצים ואת השוט עד מעורבב, על 1 דקה. לגרד את הצדדים של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים את הקמח, אגוזים, קינמון, אבקת אפייה, ואבקת צ ' ילה (אם משתמשים) במעבד המזון ומעבדים עד שהאגוזים קצוצים דק מאוד, 60 עד 90 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הביצה ומכים במהירות נמוכה רק עד בשילוב. מערבבים בעדינות כמה פעמים עם המרית כדי לוודא שאין כתמים של קמח או חמאה מאוגדים אורבים ליד החלק התחתון של הקערה. מכסים את הבצק בפלסטיק ומקררים במשך 1 עד 2 שעות, עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מחממים התנור ל 163° ומניחים מתלה תנור במרכז. קו דפי אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
לגרוף את הבצק הצונן לתוך כדורי כף בגודל באמצעות כף גלידה או כף.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
9
מניחים את שארית 1/2 כוס סוכר מגורען בקערה קטנה אחת ואת הסוכר ' ממתקים באחרת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מגלגלים כל כדור בצק בסוכר המגורען ולאחר מכן בסוכר של הממתקים. הקפד לצפות את הבצק בנדיבות עם הסוכר של ממתקים-במקרה זה, יותר טוב. רווח העוגיות על 1 1/2 אינץ ' זה מזה על דפי אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
אופים את העוגיות גיליון אחד בכל פעם, מסובב את הסדין באמצע זמן האפייה, במשך 11 עד 14 דקות, עד שהעוגיות נפוחות וסדוקות. אם אתה דוחף עוגייה, זה צריך להחליק על הסדין ולא מקל. עדיף לקחת מעט פחות עוגיות אלה מאשר ללכת רחוק מדי - כאשר overbaked הם יבשים ולא טעים.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
להעביר מתלה קירור ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
13
טיפים לאחסון: עוגיות אלה הם הטובים ביותר באותו יום הם אפויים. כל שאריות ניתן לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר במשך 3 עד 4 ימים.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.