מבשלים את הספר: עוגיות שוקולד צ'יפס עבות ולעיסה
מבשלים את הספר: עוגיות שוקולד צ'יפס עבות ולעיסה עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 203 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. מתאים ל-24 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם חמאה, ביצה, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו הטוב ביותר-עוגיות שוקולד צ'יפס עבים & לעיסים, עוגיות שוקולד צ'יפס עבות וצ' יפס, ו עוגיות שוקולד צ'יפס עבות וצ' יפס (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב האמצעי התחתון וחמם את התנור ל 163°. קו 2 דפי אפייה גדולים עם נייר קלף.
לטאטא את הקמח, סודה לשתייה, ומלח יחד בקערה בינונית.
בקערה גדולה, לנצח את החמאה וסוכרים יחד עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה, 1 עד 2 דקות. לנצח את הביצה, חלמון ביצה, וניל עד בשילוב, כ -30 שניות, גירוד את הקערה ומכות לפי הצורך.
להפחית את מהירות המיקסר נמוך ולאט לאט להוסיף את תערובת הקמח עד בשילוב, על 30 שניות.
מערבבים את השבבים עד incorporated.
עבודה עם 2 כפות של הבצק בכל פעם, לגלגל את הבצק לכדורים ולהניח אותם על דפי אפייה מוכנים, במרווחים כ 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים את העוגיות, סדין אחד בכל פעם, עד שהקצוות נקבעים ומתחילים להשחים אבל המרכזים עדיין רכים ונפוחים, 15 עד 20 דקות, מסובבים את תבנית האפייה באמצע האפייה.
תן לעוגיות להתקרר על תבנית האפייה במשך 10 דקות, ולאחר מכן לשרת חם או להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.