מבשלים את הספר: עוגת דובדבנים פשוטה
צריך קינוח צמחוני? לבשל את הספר: עוגת דובדבנים פשוטה יכולה להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך מלח, קמח, קיצור ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: מוס שוקולד פשוט, מבשלים את הספר: עגבניות שרי וסלט טופו, ו מבשלים את הספר: דובדבן שחור וקוצ'ן פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350° F. קו צלחת פאי 9 אינץ ' עם קרום מגולגל 1.
מערבבים את עמילן התירס עם 1/4 כוס המים כדי ליצור משחה חלקה.
שים את הדובדבנים בסיר מעל חום בינוני גבוה, מערבבים את הסוכר ואת המים הנותרים 1/4 כוס, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום בינוני, מערבבים את עמילן התירס, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד עבה, כ 5 דקות.
מפזרים את הקמח בתחתית קרום העוגה מוכן, ואז לשפוך את מילוי הדובדבן ולפזר אותו באופן שווה.
אופים במשך 45 דקות, עד הקרום הוא חום זהוב. מגניב על מתלה תיל במשך כ 2 שעות לפני חיתוך.
לנפות את הקמח ומלח לקערה.
חותכים את קיצור עם בלנדר מאפה עד שהוא בגודל של אפונה קטנה.
מפזרים 1 כף החלב על חלק מתערובת הקמח. בעדינות לזרוק עם מזלג ולדחוף לצד אחד של הקערה.
מפזרים כף נוספת על חלק יבש אחר, לזרוק עם מזלג ולדחוף לצד אחר של הקערה. חזור עם החלב שנותר עד שכל הקמח הוא רטוב.
לחץ על הבצק יחד כדי ליצור 2 כדורים שווים, ואז להשתטח לתוך דיסקים.
מרדדים את הקרום מייד. או לעטוף את הבצק בחוזקה, להחליק את כל קמטים או כיסי אוויר קטנים, ומקרר עד שבועיים. על משטח מקומח קל, לגלגל כל כדור לעובי של 1/8 אינץ'. השתמש מגע קל להתמודד עם הבצק מעט ככל האפשר.
כדי prebake קרום ריק, מחממים את התנור ל 400° F. לחץ על קרום מגולגל 1 לתוך צלחת פאי 9 או 10 אינץ'. קו עם נייר קלף ולשקול את הקרום למטה עם שעועית יבשה או משקולות עוגה כדי לשמור על הקרום מבעבע או מתכווץ.
אופים במשך 10 דקות, עד המשרד משחימים קלות. כדי parbake את הקרום, להסיר אותו מהתנור לאחר כ 10 עד 20 דקות, כאשר אתה רואה לראשונה גוון זהוב לקרום.