מבשלים את הספר: עוגת זרעי סלק
מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 8 . מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 556 קלוריות. אם יש לך צימוקים זהובים, סודה לשתייה, סלק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו פרג עוגת זרע & דומדמניות תיקון קוק ספר בגידה, לבשל את הספר: סלק ירוק Gratin, ו לבשל את הספר: מרק סלק עם פטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 177° (180°C). חמאה קלה מחבת כיכר מלבנית (8 x 4 אינץ '[20 x 9cm], נמדד על פני התחתון, ו 23/4 אינץ '[7 ס " מ] עמוק), ולאחר מכן בשורה התחתונה עם נייר קלף.
מנפים יחד את הקמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה וקינמון. מקציפים את השמן והסוכר במערבל דוכן עד מעורבב היטב, ואז לערבב את החלמונים אחד בכל פעם. מגררים את הסלק בצפיפות ומקפלים לתוך התערובת, ולאחר מכן מוסיפים את מיץ הלימון, צימוקים זהובים, ואת הזרעים.
מקפלים את הקמח, סודה לשתיה ואבקת אפייה לתערובת הסלק ומשלבים במהירות נמוכה.
בקערה נקייה נפרדת, להכות את החלבונים ביצה עד אור וכמעט נוקשה. מקפלים בעדינות אך ביסודיות לתוך תערובת סלק, באמצעות כף מתכת גדולה (עץ אחד לדפוק את האוויר).
יוצקים את התערובת למחבת מוכנה ואופים במשך חמישים עד חמישים וחמש דקות, מכסה את החלק העליון עם חתיכת רדיד אלומיניום לאחר שלושים דקות. מבחן עם שיפוד עבור doneness. העוגה צריכה להיות לחה בפנים אבל לא דביק.
תן את שאר העוגה במשך עשרים דקות טובות לפני הפיכת אותו מהמחבת שלה על מתלה קירור חוט.
כדי להפוך את הדובדבן: לנפות את הסוכר ' קונדיטורים לתוך קערה ולהוסיף מיץ לימון מספיק או מי פריחת תפוזים כדי להשיג עקביות שבו הזיגוג ירוץ על החלק העליון של העוגה ולטפטף לאט במורד הצדדים (על שלוש כפיות), ערבוב כדי להסיר כל גושים.
טפטוף אותו מעל העוגה ולפזר עם פרג. לנוח קצת להגדיר לפני האוכל.