קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

מבשלים את הספר: עוגת זרעי סלק

מבשלים את הספר: עוגת זרעי סלק
מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 8 . מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 556 קלוריות. אם יש לך צימוקים זהובים, סודה לשתייה, סלק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו פרג עוגת זרע & דומדמניות תיקון קוק ספר בגידה, לבשל את הספר: סלק ירוק Gratin, ו לבשל את הספר: מרק סלק עם פטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177° (180°C). חמאה קלה מחבת כיכר מלבנית (8 x 4 אינץ '[20 x 9cm], נמדד על פני התחתון, ו 23/4 אינץ '[7 ס " מ] עמוק), ולאחר מכן בשורה התחתונה עם נייר קלף. 
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מנפים יחד את הקמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה וקינמון. מקציפים את השמן והסוכר במערבל דוכן עד מעורבב היטב, ואז לערבב את החלמונים אחד בכל פעם. מגררים את הסלק בצפיפות ומקפלים לתוך התערובת, ולאחר מכן מוסיפים את מיץ הלימון, צימוקים זהובים, ואת הזרעים. 
מרכיבים שתצטרך
4 כפות צנוברים קלויים קלות4 כפות צנוברים קלויים קלות
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
3
מקפלים את הקמח, סודה לשתיה ואבקת אפייה לתערובת הסלק ומשלבים במהירות נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
4
בקערה נקייה נפרדת, להכות את החלבונים ביצה עד אור וכמעט נוקשה. מקפלים בעדינות אך ביסודיות לתוך תערובת סלק, באמצעות כף מתכת גדולה (עץ אחד לדפוק את האוויר).
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
5
יוצקים את התערובת למחבת מוכנה ואופים במשך חמישים עד חמישים וחמש דקות, מכסה את החלק העליון עם חתיכת רדיד אלומיניום לאחר שלושים דקות. מבחן עם שיפוד עבור doneness. העוגה צריכה להיות לחה בפנים אבל לא דביק.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
6
תן את שאר העוגה במשך עשרים דקות טובות לפני הפיכת אותו מהמחבת שלה על מתלה קירור חוט.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
7
כדי להפוך את הדובדבן: לנפות את הסוכר ' קונדיטורים לתוך קערה ולהוסיף מיץ לימון מספיק או מי פריחת תפוזים כדי להשיג עקביות שבו הזיגוג ירוץ על החלק העליון של העוגה ולטפטף לאט במורד הצדדים (על שלוש כפיות), ערבוב כדי להסיר כל גושים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
8
טפטוף אותו מעל העוגה ולפזר עם פרג. לנוח קצת להגדיר לפני האוכל.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי