קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", ביצים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו לבשל את הספר: עוגת אננס הפוכה, לבשל את הספר: Blackberry הפוך עוגה, ו מבשלים את הספר: Poato Basil Purée (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את העוגה הפוכה מנגו: לשים מחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' על חום בינוני ולהוסיף את 4 כפות חמאה. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את הסוכר החום. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התערובת נראית כמו קרמל, על 5 דקות. לסובב את המחבת סביב כך הקרמל מכסה את הקרקעית לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵף
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר מהחום. הדקו את פרוסות המנגו על הקרמל במעגלים קונצנטריים כדי לכסות את כל התחתית, חופפים את הפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
3
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בקערת ערבוב, לטאטא יחד את הקמח, קמח תירס, אבקת אפייה, ומלח. בקערה אחרת, הכה את החמאה הריכה עם מערבל חשמלי כף יד במהירות בינונית-גבוהה. בהדרגה מפזרים 1 כוס סוכר ולהמשיך להכות עד אור ורך, על 5 דקות. מקציפים את החלמונים וניל ביצה, אחד בכל פעם, גירוד הצדדים של הקערה עם מרית גומי במידת הצורך. להפחית את מהירות המיקסר נמוך ולהוסיף מחצית המרכיבים היבשים, ערבוב עד רק בשילוב. מערבבים בחמאה, ולאחר מכן מוסיפים את שאר החומרים יבשים, ערבוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מפזרים את הנותרים 1 כף סוכר ולהמשיך להכות עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשות. בעדינות לקפל חצי מהלבנים מוכים לתוך הבלילה עם מרית גומי כדי להאיר אותו. ואז לקפל את הלבנים הנותרים; זה בסדר אם כמה פסים לבנים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
יוצקים את הבלילה על מנגו להתפשט באופן שווה לקצוות של theskillet.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
אופים עד העוגה הוא חום זהוב וקיסם יוצא נקי כאשר מוכנס למרכז, 45 עד 50 דקות. לקרר את העוגה במחבת במשך 5 דקות. הפעל סכין סביב השפה הפנימית של המחבת כדי לשחרר אותו מהצדדים ולוודא שהעוגה תצא בקלות. מניחים צלחת הגשה בחוזקה על המחבת ומעבירים אותה בזהירות כדי להפוך את העוגה על הצלחת. מגניב לפני ההגשה עם גלידת בזיליקום,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
כדי להפוך את גלידת בזיליקום: במעבד מזון, לשלב את בזיליקום וסוכר. דופק עד קרקע דק מאוד. הסוכר צריך להיות ירוק בהיר ונראה כמעט כמו פסטו.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
10
מערבבים את השמנת, החלב והבזיליקום בסיר גדול מעל חום בינוני. לגרד את הזרעים של שעועית וניל ולהוסיף אותם לתערובת קרם; לשים את התרמיל שם מדי עבור טעם נוסף. מבשלים בעדינות, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס, על 5 דקות. באופן אידיאלי, הטמפרטורה צריכה להגיע 79° (רק רותח); זה צריך לקחת 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ופלים מיניאטוריים של וניל
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
11
בקערת ערבוב גדולה, לטאטא את חלמוני הביצה עד עבה מעט וצהוב. בהדרגה לטאטא במחצית השמנת החמה לתוך תערובת חלמון (לא להוסיף מהר מדי או את הביצים יהיה לטרוף). להחזיר את התערובת כולה לסיר ולהקציף כל הזמן על אש בינונית גבוהה עד פודינג הוא עבה מספיק כדי מעיל האחורי של כף ומשאיר נתיב כאשר אתה מפעיל את האצבע על זה, על 5 דקות; לא מאפשרים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ופלים מיניאטוריים של וניל
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזיר
12
להעביר את פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך מיכל גדול. צנן את בסיס הגלידה לחלוטין בקערה גדולה מלאה במי קרח, תוך ערבוב פה ושם.