קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

מבשלים את הספר: עוגת מנגו הפוכה עם גלידת בזיליקום

מבשלים את הספר: עוגת מנגו הפוכה עם גלידת בזיליקום
קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", ביצים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו לבשל את הספר: עוגת אננס הפוכה, לבשל את הספר: Blackberry הפוך עוגה, ו מבשלים את הספר: Poato Basil Purée (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את העוגה הפוכה מנגו: לשים מחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' על חום בינוני ולהוסיף את 4 כפות חמאה. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את הסוכר החום. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התערובת נראית כמו קרמל, על 5 דקות. לסובב את המחבת סביב כך הקרמל מכסה את הקרקעית לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר מהחום. הדקו את פרוסות המנגו על הקרמל במעגלים קונצנטריים כדי לכסות את כל התחתית, חופפים את הפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
3
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בקערת ערבוב, לטאטא יחד את הקמח, קמח תירס, אבקת אפייה, ומלח. בקערה אחרת, הכה את החמאה הריכה עם מערבל חשמלי כף יד במהירות בינונית-גבוהה. בהדרגה מפזרים 1 כוס סוכר ולהמשיך להכות עד אור ורך, על 5 דקות. מקציפים את החלמונים וניל ביצה, אחד בכל פעם, גירוד הצדדים של הקערה עם מרית גומי במידת הצורך. להפחית את מהירות המיקסר נמוך ולהוסיף מחצית המרכיבים היבשים, ערבוב עד רק בשילוב. מערבבים בחמאה, ולאחר מכן מוסיפים את שאר החומרים יבשים, ערבוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מקציפים את החלבונים בקערה אחרת עם מקצף נקי עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מפזרים את הנותרים 1 כף סוכר ולהמשיך להכות עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשות. בעדינות לקפל חצי מהלבנים מוכים לתוך הבלילה עם מרית גומי כדי להאיר אותו. ואז לקפל את הלבנים הנותרים; זה בסדר אם כמה פסים לבנים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
יוצקים את הבלילה על מנגו להתפשט באופן שווה לקצוות של theskillet.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
אופים עד העוגה הוא חום זהוב וקיסם יוצא נקי כאשר מוכנס למרכז, 45 עד 50 דקות. לקרר את העוגה במחבת במשך 5 דקות. הפעל סכין סביב השפה הפנימית של המחבת כדי לשחרר אותו מהצדדים ולוודא שהעוגה תצא בקלות. מניחים צלחת הגשה בחוזקה על המחבת ומעבירים אותה בזהירות כדי להפוך את העוגה על הצלחת. מגניב לפני ההגשה עם גלידת בזיליקום,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
כדי להפוך את גלידת בזיליקום: במעבד מזון, לשלב את בזיליקום וסוכר. דופק עד קרקע דק מאוד. הסוכר צריך להיות ירוק בהיר ונראה כמעט כמו פסטו.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
10
מערבבים את השמנת, החלב והבזיליקום בסיר גדול מעל חום בינוני. לגרד את הזרעים של שעועית וניל ולהוסיף אותם לתערובת קרם; לשים את התרמיל שם מדי עבור טעם נוסף. מבשלים בעדינות, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס, על 5 דקות. באופן אידיאלי, הטמפרטורה צריכה להגיע 79° (רק רותח); זה צריך לקחת 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
בקערת ערבוב גדולה, לטאטא את חלמוני הביצה עד עבה מעט וצהוב. בהדרגה לטאטא במחצית השמנת החמה לתוך תערובת חלמון (לא להוסיף מהר מדי או את הביצים יהיה לטרוף). להחזיר את התערובת כולה לסיר ולהקציף כל הזמן על אש בינונית גבוהה עד פודינג הוא עבה מספיק כדי מעיל האחורי של כף ומשאיר נתיב כאשר אתה מפעיל את האצבע על זה, על 5 דקות; לא מאפשרים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
להעביר את פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך מיכל גדול. צנן את בסיס הגלידה לחלוטין בקערה גדולה מלאה במי קרח, תוך ערבוב פה ושם.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
מערבבים במלח פעם קרה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
14
חבוץ אותו במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. כאשר נעשה, הגלידה תהיה עקביות של לשרת רך. כדי להקשיח את הגלידה לחלוטין, להקפיא במיכל פלסטיק מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה

מרכיבים