קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", ביצים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו לבשל את הספר: עוגת אננס הפוכה, לבשל את הספר: Blackberry הפוך עוגה, ו מבשלים את הספר: Poato Basil Purée (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את העוגה הפוכה מנגו: לשים מחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' על חום בינוני ולהוסיף את 4 כפות חמאה. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את הסוכר החום. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התערובת נראית כמו קרמל, על 5 דקות. לסובב את המחבת סביב כך הקרמל מכסה את הקרקעית לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר מהחום. הדקו את פרוסות המנגו על הקרמל במעגלים קונצנטריים כדי לכסות את כל התחתית, חופפים את הפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
3
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בקערת ערבוב, לטאטא יחד את הקמח, קמח תירס, אבקת אפייה, ומלח. בקערה אחרת, הכה את החמאה הריכה עם מערבל חשמלי כף יד במהירות בינונית-גבוהה. בהדרגה מפזרים 1 כוס סוכר ולהמשיך להכות עד אור ורך, על 5 דקות. מקציפים את החלמונים וניל ביצה, אחד בכל פעם, גירוד הצדדים של הקערה עם מרית גומי במידת הצורך. להפחית את מהירות המיקסר נמוך ולהוסיף מחצית המרכיבים היבשים, ערבוב עד רק בשילוב. מערבבים בחמאה, ולאחר מכן מוסיפים את שאר החומרים יבשים, ערבוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עוגיות אוראו קצוצות
5
מקציפים את החלבונים בקערה אחרת עם מקצף נקי עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מפזרים את הנותרים 1 כף סוכר ולהמשיך להכות עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשות. בעדינות לקפל חצי מהלבנים מוכים לתוך הבלילה עם מרית גומי כדי להאיר אותו. ואז לקפל את הלבנים הנותרים; זה בסדר אם כמה פסים לבנים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
יוצקים את הבלילה על מנגו להתפשט באופן שווה לקצוות של theskillet.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
לחם אגוזי מלך וצימוקים
8
אופים עד העוגה הוא חום זהוב וקיסם יוצא נקי כאשר מוכנס למרכז, 45 עד 50 דקות. לקרר את העוגה במחבת במשך 5 דקות. הפעל סכין סביב השפה הפנימית של המחבת כדי לשחרר אותו מהצדדים ולוודא שהעוגה תצא בקלות. מניחים צלחת הגשה בחוזקה על המחבת ומעבירים אותה בזהירות כדי להפוך את העוגה על הצלחת. מגניב לפני ההגשה עם גלידת בזיליקום,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
כדי להפוך את גלידת בזיליקום: במעבד מזון, לשלב את בזיליקום וסוכר. דופק עד קרקע דק מאוד. הסוכר צריך להיות ירוק בהיר ונראה כמעט כמו פסטו.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
1 בצל אדום, קוביות קטנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
10
מערבבים את השמנת, החלב והבזיליקום בסיר גדול מעל חום בינוני. לגרד את הזרעים של שעועית וניל ולהוסיף אותם לתערובת קרם; לשים את התרמיל שם מדי עבור טעם נוסף. מבשלים בעדינות, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס, על 5 דקות. באופן אידיאלי, הטמפרטורה צריכה להגיע 79° (רק רותח); זה צריך לקחת 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
בקערת ערבוב גדולה, לטאטא את חלמוני הביצה עד עבה מעט וצהוב. בהדרגה לטאטא במחצית השמנת החמה לתוך תערובת חלמון (לא להוסיף מהר מדי או את הביצים יהיה לטרוף). להחזיר את התערובת כולה לסיר ולהקציף כל הזמן על אש בינונית גבוהה עד פודינג הוא עבה מספיק כדי מעיל האחורי של כף ומשאיר נתיב כאשר אתה מפעיל את האצבע על זה, על 5 דקות; לא מאפשרים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עוגיות אוראו קצוצות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
להעביר את פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך מיכל גדול. צנן את בסיס הגלידה לחלוטין בקערה גדולה מלאה במי קרח, תוך ערבוב פה ושם.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מערבבים במלח פעם קרה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
14
חבוץ אותו במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. כאשר נעשה, הגלידה תהיה עקביות של לשרת רך. כדי להקשיח את הגלידה לחלוטין, להקפיא במיכל פלסטיק מכוסה.