קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

מבשלים את הספר: עוף צלוי בפורצ'טטה

מבשלים את הספר: עוף צלוי בפורצ'טטה
לבשל את הספר: עוף צלוי ב Porchettatan נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 588 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 32 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם עוף, חמאה, אבקה שומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: העוף הצלוי של תומאס קלר, מבשלים את הספר: העוף הצלוי של לקס עם בייקון וקפה פיקנטי לשפשף, ו מבשלים את הספר: ספגטי מחיטה מלאה עם עוף צלוי, כרוב ניצנים מגורר, ופרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את 450°f עם המדף באמצע. משוך את השומן העודף סביב חלל העוף, ולאחר מכן לשטוף ולייבש היטב, מבפנים ומבחוץ. מקצה החלל, להחליק אצבע מתחת לעור של כל שד, ואז בעדינות אך ביסודיות להשתמש באצבעות שלך כדי לשחרר את העור מן הבשר של השדיים והירכיים.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2
בקערה, מערבבים את החמאה, שום, מרווה, אבקה שומר, רוזמרין ותימין יחד היטב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שומראבקת שומר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
באמצעות הידיים ועבודה עם כ 1 כף של תערובת החמאה בכל פעם, בעדינות לדחוף את התערובת לתוך החללים שיצרת בין עור העוף ובשר, להיזהר לא לקרוע את העור. כאשר אתה עובד את התערובת, בעדינות לשפשף את היד על החלק החיצוני של העור כדי להחליק את התערובת ולדחוף אותו עוד יותר למטה בין העור והבשר שבו אתה לא יכול להגיע עם היד שלך. לקשור את הרגליים יחד עם חוט מטבח. מתבלים את העוף בכל רחבי החיצוני, באמצעות 1 כף מלח ופלפל נדיב.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
4
שים מחבת צלייה (לא מקל) או 9x13 אינץ ' תבנית אפייה בתנור כדי לחמם במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר מהתנור ומיד לשים את העוף לתוך הפח, השד בצד למעלה. צולים במשך 35 דקות, ולאחר מכן לסובב את הפח ולהפחית את החום ל 191°. להמשיך צלייה, צולה עם המיצים מדי פעם, במשך 25-35 דקות נוספות עד המיצים לרוץ ברור כאשר הירך הוא פירסינג עם מזלג, או מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך reads165°F.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר את הציפור מהתנור ולהשאיר לנוח בדיל במשך 15 דקות, ואז להשרות עם המיצים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מעבירים את העוף ללוח חיתוך; לגלף ולהגיש עם מיצי פאן ומלח נוסף עבור זליפה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי