קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

מבשלים את הספר: עוף צלוי בפורצ'טטה

מבשלים את הספר: עוף צלוי בפורצ'טטה
לבשל את הספר: עוף צלוי ב Porchettatan נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 588 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 32 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם עוף, חמאה, אבקה שומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: העוף הצלוי של תומאס קלר, מבשלים את הספר: העוף הצלוי של לקס עם בייקון וקפה פיקנטי לשפשף, ו מבשלים את הספר: ספגטי מחיטה מלאה עם עוף צלוי, כרוב ניצנים מגורר, ופרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את 450°f עם המדף באמצע. משוך את השומן העודף סביב חלל העוף, ולאחר מכן לשטוף ולייבש היטב, מבפנים ומבחוץ. מקצה החלל, להחליק אצבע מתחת לעור של כל שד, ואז בעדינות אך ביסודיות להשתמש באצבעות שלך כדי לשחרר את העור מן הבשר של השדיים והירכיים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
בקערה, מערבבים את החמאה, שום, מרווה, אבקה שומר, רוזמרין ותימין יחד היטב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שומראבקת שומר
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
באמצעות הידיים ועבודה עם כ 1 כף של תערובת החמאה בכל פעם, בעדינות לדחוף את התערובת לתוך החללים שיצרת בין עור העוף ובשר, להיזהר לא לקרוע את העור. כאשר אתה עובד את התערובת, בעדינות לשפשף את היד על החלק החיצוני של העור כדי להחליק את התערובת ולדחוף אותו עוד יותר למטה בין העור והבשר שבו אתה לא יכול להגיע עם היד שלך. לקשור את הרגליים יחד עם חוט מטבח. מתבלים את העוף בכל רחבי החיצוני, באמצעות 1 כף מלח ופלפל נדיב.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
4
שים מחבת צלייה (לא מקל) או 9x13 אינץ ' תבנית אפייה בתנור כדי לחמם במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הסר מהתנור ומיד לשים את העוף לתוך הפח, השד בצד למעלה. צולים במשך 35 דקות, ולאחר מכן לסובב את הפח ולהפחית את החום ל 191°. להמשיך צלייה, צולה עם המיצים מדי פעם, במשך 25-35 דקות נוספות עד המיצים לרוץ ברור כאשר הירך הוא פירסינג עם מזלג, או מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך reads165°F.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הסר את הציפור מהתנור ולהשאיר לנוח בדיל במשך 15 דקות, ואז להשרות עם המיצים.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מעבירים את העוף ללוח חיתוך; לגלף ולהגיש עם מיצי פאן ומלח נוסף עבור זליפה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'