מבשלים את הספר: עוף צלוי בפורצ'טטה
לבשל את הספר: עוף צלוי ב Porchettatan נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 588 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 32 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם עוף, חמאה, אבקה שומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: העוף הצלוי של תומאס קלר, מבשלים את הספר: העוף הצלוי של לקס עם בייקון וקפה פיקנטי לשפשף, ו מבשלים את הספר: ספגטי מחיטה מלאה עם עוף צלוי, כרוב ניצנים מגורר, ופרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את 450°f עם המדף באמצע. משוך את השומן העודף סביב חלל העוף, ולאחר מכן לשטוף ולייבש היטב, מבפנים ומבחוץ. מקצה החלל, להחליק אצבע מתחת לעור של כל שד, ואז בעדינות אך ביסודיות להשתמש באצבעות שלך כדי לשחרר את העור מן הבשר של השדיים והירכיים.
בקערה, מערבבים את החמאה, שום, מרווה, אבקה שומר, רוזמרין ותימין יחד היטב.
באמצעות הידיים ועבודה עם כ 1 כף של תערובת החמאה בכל פעם, בעדינות לדחוף את התערובת לתוך החללים שיצרת בין עור העוף ובשר, להיזהר לא לקרוע את העור. כאשר אתה עובד את התערובת, בעדינות לשפשף את היד על החלק החיצוני של העור כדי להחליק את התערובת ולדחוף אותו עוד יותר למטה בין העור והבשר שבו אתה לא יכול להגיע עם היד שלך. לקשור את הרגליים יחד עם חוט מטבח. מתבלים את העוף בכל רחבי החיצוני, באמצעות 1 כף מלח ופלפל נדיב.
שים מחבת צלייה (לא מקל) או 9x13 אינץ ' תבנית אפייה בתנור כדי לחמם במשך 10 דקות.
הסר מהתנור ומיד לשים את העוף לתוך הפח, השד בצד למעלה. צולים במשך 35 דקות, ולאחר מכן לסובב את הפח ולהפחית את החום ל 191°. להמשיך צלייה, צולה עם המיצים מדי פעם, במשך 25-35 דקות נוספות עד המיצים לרוץ ברור כאשר הירך הוא פירסינג עם מזלג, או מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך reads165°F.
הסר את הציפור מהתנור ולהשאיר לנוח בדיל במשך 15 דקות, ואז להשרות עם המיצים.
מעבירים את העוף ללוח חיתוך; לגלף ולהגיש עם מיצי פאן ומלח נוסף עבור זליפה.