מבשלים את הספר: פטוש, סלט פיתה לבנוני
לבשל את הספר: פטוש, סלט פיתה לבנוני יכול להיות רק מידל איסטרן מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 155 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו עגבניות, צנוניות, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פאטוש, סלט לבנוני עם פיתות קלויות, סלט פטוש לבנוני בדרך שלי, ו סלט פטוש לבנוני עם עוף בגריל.
הוראות
לפצל את כל הלחמים במחצית אופקית, כך שיש לך 4 סיבובים דקים של לחם. טוסט לחמים בקלילות תחת broiler, רק מספיק כדי להפוך אותם זהב חיוור פריך.
לשבור את טוסט פריך לחתיכות קטנות ולשים בתחתית קערת סלט גדולה. ערימת ירקות סלט על גבי, בסדר המפורטים, מפזרים את הפטרוזיליה ונענע מעל.
לרסק את השום עם להב שטוח של סכין לקצוץ אותו בגסות. בקערה קטנה נפרדת, מועכים את השום במלח, באמצעות גב כף. מערבבים במיץ לימון ושמן, מכים במזלג לערבב היטב, ושופכים את הרוטב על הסלט. טוחנים את הפלפל השחור מעל ומפזרים את הסומק על האחרון. קח את קערת הסלט לשולחן וזרוק את החומרים יחד רק לפני ההגשה כדי לשמור על הלחם מפני מקבל רטוב לפני שהוא מוגש.