מבשלים את הספר: פרנץ ' טוסט עם תפוחים מגולחים ופרחחי בירה בייקון
מבשלים את הספר: טוסט צרפתי עם תפוחים מגולחים ופרחחי בירה בייקון עשויה להיות מה שחיפשתם. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 793 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. אם יש לך סוכר חום, ביצים, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר ידידותית תקציב. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו מבשלים את הספר: מסקרפונה-טוסט צרפתי ממולא, מבשלים את הספר: האם, ברי, ופניניני לחם צרפתי תפוח, ו מבשלים את הספר: "עוגות הסרטן" של לה ברנרדין עם כרובית מגולחת ותחליב חרדל דיז'ון (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים את הביצים בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים את החלב, סוכר חום, אגוז מוסקט, קינמון, הל, וניל, ומלח ומערבבים היטב לשלב. (אם יש לך אחד, השתמש בבלנדר טבילה כדי emulsify כל החומרים.)
משרים את פרוסות הלחם בתערובת הביצה עד רווי. בינתיים, לפצל כל נקניק קישור באמצע, כמעט לחתוך אותו לשניים, אבל לא לנתק אותו. חום את הנקניקיות על מחבת או במחבת על חום בינוני גבוה. בעוד הנקניקיות מבשלות, מחממים מטגן עמוק לגובה או מחממים מחבת משומנת או מחבת על אש בינונית-גבוהה. מטגנים את הלחם עד ששני הצדדים הם חום עמוק. צלחת 3 פרוסות של טוסט צרפתי עם קישור נקניק 1, העליון עם ערימה של תפוחים, לטפטף את כל הדבר עם 1 כף סירופ מייפל. חזור על עם שאר החומרים.