קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

מבשלים את הספר: צלעות חזיר חנוקות

מבשלים את הספר: צלעות חזיר חנוקות
לבשל את הספר: צלעות חזיר חנוקות הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 502 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, מלח, חרדל מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב סיידר יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פשטידות תפוחי עץ אמיש כקינוח. נסו לבשל את הספר: צלעות חזיר עם שאלוט, לבשל את הספר: טנסי ויסקי צלעות חזיר, ו מבשלים את הספר: פולנטה חנוקה עם ירקות מטוגנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשפשף צלעות באופן שווה עם חרדל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
הוסף צלעות חזיר (ב 2 קבוצות במידת הצורך) וחום משני הצדדים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
4
מוסיפים את הבצל והטוגנים עד לצליעה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
5
הוסף סיידר, ערבוב כדי deglaze כל החלקים החומים מהחלק התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מוסיפים את הקורנית, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
להחזיר את הצלעות למחבת ולחנוק עם תפוחים וכרוב כבוש. מביאים לרתיחה. ואז להוריד את החום, לכסות, ומבשלים במשך כ 45 דקות או עד צלעות מכרז. בדוק מדי פעם במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.