מבשלים את הספר: צלעות חזיר חנוקות
לבשל את הספר: צלעות חזיר חנוקות הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 502 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, מלח, חרדל מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב סיידר יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פשטידות תפוחי עץ אמיש כקינוח. נסו לבשל את הספר: צלעות חזיר עם שאלוט, לבשל את הספר: טנסי ויסקי צלעות חזיר, ו מבשלים את הספר: פולנטה חנוקה עם ירקות מטוגנים (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף צלעות באופן שווה עם חרדל.
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול.
הוסף צלעות חזיר (ב 2 קבוצות במידת הצורך) וחום משני הצדדים. תניח בצד.
מוסיפים את הבצל והטוגנים עד לצליעה.
הוסף סיידר, ערבוב כדי deglaze כל החלקים החומים מהחלק התחתון של המחבת.
מוסיפים את הקורנית, המלח והפלפל.
להחזיר את הצלעות למחבת ולחנוק עם תפוחים וכרוב כבוש. מביאים לרתיחה. ואז להוריד את החום, לכסות, ומבשלים במשך כ 45 דקות או עד צלעות מכרז. בדוק מדי פעם במהלך הבישול.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.