קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

מבשלים את הספר: קבב טלה טחון עם פלפלים חריפים טורקיים

מבשלים את הספר: קבב טלה טחון עם פלפלים חריפים טורקיים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: קבב טלה טחון עם פלפלים חמים טורקי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 502 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל חלב, פלפל, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. נסו מבשלים את הספר: קבב כבש עם זיגוג רימון-כמון, מבשלים את הספר: מרק יוגורט טורקי עם נענע, ו קבב לולה-קבב טלה פרסי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את פלפל חלב בקערה קטנה עם 1 כף מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חאלבפלפל חאלב
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
בואו לעמוד עד pastelike, על 5 דקות.
3
מניחים את טלה הקרקע בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
טלה טחוןטלה טחון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מוסיפים את ממרח הפלפל, פטרוזיליה, פפריקה, מלח ופלפל שחור. לאחר הרטבת הידיים קלות עם מים קרים, ללוש את תערובת כבש יחד ביד, לסחוט את כל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מחלקים את תערובת הטלה ל 4 מנות שוות. עובש את תערובת כבש על שיפודים לעשות נקניקיות שטוחות ללא עור כי הם כ 7 אינץ 'ארוך, 1 אינץ' רחב, ו אינץ ' עבה, צובט את הבשר עם האגודל, האצבע האמצעית, ואת האצבע טבעת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
מניחים את הקבב על צלחת אפייה עם צדדים מורמים, או על מגש מרופד בניילון נצמד. מקררים את הקבב, מכוסה, עד שאתה מוכן גריל.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
הגדר את הגריל לצלייה ישירה ולחמם אותו מראש גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
8
כאשר מוכן לבשל, מברשת בנדיבות שמן את הסורג גריל, אם שימוש. מסדרים את הקבב מעל החום וגריל אותם עד השחמה בחוץ מבושל לפי הטעם, 3 עד 4 דקות לכל צד עבור בינוני. (טורקים מעדיפים בשרם מבושל היטב.)
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
9
שימוש lavash כדי להגן על הידיים, להחליק את קבב בגריל מעל שיפודים על מגש או צלחות. כתם את השומן כבש את הקבב על הלאוואש, ולאחר מכן גריל אותו עד קלוי קלוי, 1 עד 2 דקות לכל צד, פונה עם מלקחיים. צפה lavash; זה יכול לשרוף במהירות.
מרכיבים שתצטרך
לחם לאוואשלחם לאוואש
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
10
חותכים את הלוואש הקלוי לריבועים 4 אינץ ' להגשה עם הטלה, ומגישים מיד עם הבצל מתענג בצד.
מרכיבים שתצטרך
לחם לאוואשלחם לאוואש
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
1
מניחים את הבצל בקערת ערבוב מרופדת במגבת צלחת כותנה נקייה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2
מוסיפים את המלח וזורקים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
בואו תערובת הבצל לעמוד במשך כ 5 דקות. עבודה על הקערה, לסחוט את הבצל בחוזקה ככל האפשר על ידי איסוף ופיתול הקצוות של מטלית צלחת לסחוט את מיץ הבצל. הניחו את מי הבצל בצד לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מניחים את הבצל, פטרוזיליה, סומאק בקערת ערבוב לזרוק לערבב.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
סומאקסומאק
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
מגישים את התענג בתוך שעה 1 של ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)