קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

מבשלים את הספר: קבב טלה טחון עם פלפלים חריפים טורקיים

מבשלים את הספר: קבב טלה טחון עם פלפלים חריפים טורקיים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: קבב טלה טחון עם פלפלים חמים טורקי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 502 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל חלב, פלפל, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. נסו מבשלים את הספר: קבב כבש עם זיגוג רימון-כמון, מבשלים את הספר: מרק יוגורט טורקי עם נענע, ו קבב לולה-קבב טלה פרסי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את פלפל חלב בקערה קטנה עם 1 כף מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חאלבפלפל חאלב
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו לעמוד עד pastelike, על 5 דקות.
3
מניחים את טלה הקרקע בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
טלה טחוןטלה טחון
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4
מוסיפים את ממרח הפלפל, פטרוזיליה, פפריקה, מלח ופלפל שחור. לאחר הרטבת הידיים קלות עם מים קרים, ללוש את תערובת כבש יחד ביד, לסחוט את כל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
5
מחלקים את תערובת הטלה ל 4 מנות שוות. עובש את תערובת כבש על שיפודים לעשות נקניקיות שטוחות ללא עור כי הם כ 7 אינץ 'ארוך, 1 אינץ' רחב, ו אינץ ' עבה, צובט את הבשר עם האגודל, האצבע האמצעית, ואת האצבע טבעת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
מניחים את הקבב על צלחת אפייה עם צדדים מורמים, או על מגש מרופד בניילון נצמד. מקררים את הקבב, מכוסה, עד שאתה מוכן גריל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
הגדר את הגריל לצלייה ישירה ולחמם אותו מראש גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
כאשר מוכן לבשל, מברשת בנדיבות שמן את הסורג גריל, אם שימוש. מסדרים את הקבב מעל החום וגריל אותם עד השחמה בחוץ מבושל לפי הטעם, 3 עד 4 דקות לכל צד עבור בינוני. (טורקים מעדיפים בשרם מבושל היטב.)
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
9
שימוש lavash כדי להגן על הידיים, להחליק את קבב בגריל מעל שיפודים על מגש או צלחות. כתם את השומן כבש את הקבב על הלאוואש, ולאחר מכן גריל אותו עד קלוי קלוי, 1 עד 2 דקות לכל צד, פונה עם מלקחיים. צפה lavash; זה יכול לשרוף במהירות.
מרכיבים שתצטרך
לחם לאוואשלחם לאוואש
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
10
חותכים את הלוואש הקלוי לריבועים 4 אינץ ' להגשה עם הטלה, ומגישים מיד עם הבצל מתענג בצד.
מרכיבים שתצטרך
לחם לאוואשלחם לאוואש
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
1
מניחים את הבצל בקערת ערבוב מרופדת במגבת צלחת כותנה נקייה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2
מוסיפים את המלח וזורקים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
3
בואו תערובת הבצל לעמוד במשך כ 5 דקות. עבודה על הקערה, לסחוט את הבצל בחוזקה ככל האפשר על ידי איסוף ופיתול הקצוות של מטלית צלחת לסחוט את מיץ הבצל. הניחו את מי הבצל בצד לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים את הבצל, פטרוזיליה, סומאק בקערת ערבוב לזרוק לערבב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
סומאקסומאק
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
5
מגישים את התענג בתוך שעה 1 של ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)