קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות63
מגזין

מבשלים את הספר: קישואים משומרים

מבשלים את הספר: קישואים משומרים
לבשל את הספר: קישואים משומרים עשוי להיות רק תבלין אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 189 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח ופלפל, שיני שום, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: זית שחור מיני בליניס עם מסקרפונה ורודה, סלמון וסלק משומר, מבשלים את הספר: חצילים תינוק ממולאים וקישואים ברוטב רימון, ו מבשלים את הספר: הודו צלוי של מגי, תפוחי אדמה פטרוזיליה, וקישואים מבושלים.

הוראות

1
מניחים את מתלה התנור על 6 אינץ ' מתחת אלמנט החימום. (אם הקישואים צלויים קרוב מדי ללהבה, זה יהיה לשרוף. כפי שהוא, זה יהיה שלפוחית.) Preheat the broiler.
מרכיבים שתצטרך
2
שמן קלות תבנית אפייה. מסדרים את לוחות הקישואים על תבנית האפייה ומטגנים במשך 5 עד 7 דקות, עד השחמה על גבי. הפוך את הקישואים מעל ולצלות את הצד השני במשך 2 עד 3 דקות יותר, עד השחמה. (אתה יכול גם לצלות את הקישואים.)
מרכיבים שתצטרך
3
הסר את הקישואים כפי שהוא נעשה ולתת לו לנוח על מגבות נייר בזמן שאתה מסיים לצלות. (כמה חתיכות ייקח יותר מאחרים, בשל התנור שלך או עובי הקרשים.) הקישואים ישחררו קצת מיץ. זה טוב-אתה רוצה שהם יתייבשו קצת.
מרכיבים שתצטרך
4
כאשר כל הקישואים נעשים, להניח שכבה אחת למטה במיכל מרובע קטן או מחבת זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
5
מפזרים פטרוזיליה, שום, מלח ופלפל שחור לפי הטעם. לעשות עוד כמה שכבות, תיבול כל אחד. לאחר קישואים הם, לכסות אותם עם שמן, לשים על החלק העליון או לכסות עם ניילון לעטוף, ומקרר מיד. הימנע מלתת לקישואים לשבת בטמפרטורת החדר מכוסה בשמן, כמו ספוילרים עשויים לפרוח, והקישואים יספגו יותר מדי שמן. השמן צריך להקשיח במהירות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
6
כדי להשתמש, פשוט לקלף את הרצועות של קישואים מן השמן הקר כפי שאתה צריך אותם מחדש לכסות את קישואים הנותרים עם שמן קר נצמד אליו. מכסים מחדש את הקישואים הנותרים בשמן ומקררים מיד. אם אתה מוצא את הקישואים הם מאוד שמנוני, ואז עם מגבות נייר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך