מבשלים את הספר: קישוטי עץ חג המולד אכילים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: קישוטי עץ חג המולד אכילים. מתכון זה מספק 35 מנות. עם 135 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קמח, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו קישוט מרכזי אכיל לעץ חג המולד, שולחן איש שלג אכיל-קישוטים למעלה, ו לבשל את הספר: זר Cornflake חג המולד (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הקמח, מלח, אבקת אפייה, קינמון, ציפורן ופלפל במעבד מזון, ועם המנוע על, מוסיפים את החמאה והסוכר, ולאחר מכן, לאט, את הביצים מוכות ודבש, דרך צינור ההזנה, אם כי לא להשתמש בכל הנוזל הזה אם המאפה הגיע יחד לפני שהוא משמש.
טופס שני דיסקים שומן ולשים אחד, מכוסה בניילון נצמד או בשקית resealable, במקרר בזמן שאתה מתחיל על השני.
מחממים את התנור ל-350 ° F ומניחים שני גליונות עוגיות בנייר אפייה. ואז אבק משטח עבודה עם קמח, לגלגל את הדיסק, גם משוריין, כדי על 1/4 אינץ', לחתוך את קישוטי חג המולד שלך עם חותכי הבחירה שלך, אשר יכול לכלול צורות אשוח עץ, מלאכים, כוכבים, פתיתי שלג, וכן הלאה.
רול מחדש לחתוך עוד קצת, לשים בצד את שאריות הבצק מן הדיסק הראשון ובכך, מכוסה היטב, בזמן שאתה מקבל על עם מתגלגל החוצה השני. כאשר יש לך שני סטים של שאריות גושי בצק, להתגלגל החוצה לגזור שוב, ולהמשיך לעשות זאת עד כל הבצק נגמר.
עכשיו לקחת זרבובית צנרת קטנה ולהשתמש בקצה המחודד לחתוך חור ממש מתחת לחלק העליון של כל עוגייה (שדרכו הסרט ניתן להשחיל מאוחר יותר).
מסדרים את צורות הבצק על יריעות העוגיות המצופות ואופים במשך כ -20 דקות: קשה לראות מתי הם אפויים, אבל אתה יכול להרגיש; אם החלק התחתון כבר לא בצקי, הם מוכנים.
להעביר מתלה תיל ולהשאיר להתקרר.
מערבבים יחד את הסוכר של הממתקים עם אבקת מרנג ו 3 כפות מים, להכות אותו עד שהוא עבה מספיק כדי להיות מסוגל לכסות את העוגיות עם שמיכה רק נוטף של לבן.
בזהירות קרח את הקישוטים הקרים, באמצעות כפית (קצה לטפטוף, את הגב להחלקה), ולפזר ניצוצות עבור סוכריות כמו שאתה אוהב. כאשר הציפוי מוגדר, חוט את הסרט דרך החורים ולתלות על העץ שלך.