קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

מבשלים את הספר: רביולי בטטה במרק גבינה

מבשלים את הספר: רביולי בטטה במרק גבינה
כמה אנשים ממש אהבו את המנה הזו. גשו לסופר וקנו חמישה תבלינים, חמאה, כמות זניחה של שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: רביולי לימון ועז, לבשל את הספר: וואפלים בטטה, ו מבשלים את הספר: פרלינים בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177°. מחליקים את תפוחי האדמה בשמן, מפזרים מלח ופלפל לבן ועוטפים בנפרד בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
(או או רגיל)(או או רגיל)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
אופים במשך 1 שעה, או עד רך מאוד.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
תחצי את הבטטות ותגרפי את הבשר לקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
4
מוסיפים את הדבש, אבקת חמישה תבלינים, וקמצוץ גדול של מלח. מערבבים לשלב, ואז לטעום ולהתאים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(או או רגיל)(או או רגיל)
5
תן לזה להתקרר קצת.
6
הכן את תחנת הכנת הפסטה שלך: קערת מילוי רביולי, ערימת עטיפות וונטון, קרש חיתוך לעבוד עליו, קערה קטנה של מים (לאטום את הרביולי), גיליון אפייה מצופה נייר קלף או לעטוף פלסטיק. שים כפית של מילוי לתוך מרכז העור wonton, לטבול את האצבע בקערת המים ולהשתמש בו כדי להרטיב את השפה של העור wonton, ולאחר מכן לקפל את העטיפה סגורה, צובט את הקצוות כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות Wontonעטיפות Wonton
רביולירביולי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
הנח את הרביולי על תבנית האפייה וחזור עד שכולם ממולאים. רביולי יכול לשמש מיד או קפוא על תבנית האפייה. (ברגע שהם קפואים מוצק, להעביר אותם שקית מקפיא או מיכל אחר לאחסן עד חודש.)
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
ממיסים את החמאה בסיר רחב על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
9
מוסיפים את עלי המרווה ומבשלים אותם במשך דקה בערך, רק עד ארומטי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
10
מוסיפים את מרק הגבינה, מתבלים אותו עם קמצוץ מלח וכמה סיבובים של פלפל לבן, ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
11
זרוק את הרביולי לתוך הסיר של מים מלוחים, הם צריכים בוב על פני השטח של הסיר בכ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
הסירו את הרביולי מהמים והתחלקו בין קערות ההגשה. מצקת כוס או כך של מרק לתוך כל קערה ומקשטים עם פיזור של בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
רביולירביולי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת
13
מרק גבינה
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
14
- עושה 1 ליטר -
15
שלב את הקליפה של (חצי אינץ ' החיצוני היבש של או כך של גבינה קשה) עבור נתח בגודל טוב של פקורינו רומנו (או פרמזן או כל גבינה צורמת) עם ליטר מים ומבשלים במשך 2 שעות, או כל עוד אתה יכול. מסננים ולהשתמש, או לאחסן אותו & mdash: עד שבוע במקרר או במשך חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות