מבשלים את הספר: רביולי בטטה במרק גבינה
כמה אנשים ממש אהבו את המנה הזו. גשו לסופר וקנו חמישה תבלינים, חמאה, כמות זניחה של שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: רביולי לימון ועז, לבשל את הספר: וואפלים בטטה, ו מבשלים את הספר: פרלינים בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177°. מחליקים את תפוחי האדמה בשמן, מפזרים מלח ופלפל לבן ועוטפים בנפרד בנייר אלומיניום.
אופים במשך 1 שעה, או עד רך מאוד.
תחצי את הבטטות ותגרפי את הבשר לקערת ערבוב.
מוסיפים את הדבש, אבקת חמישה תבלינים, וקמצוץ גדול של מלח. מערבבים לשלב, ואז לטעום ולהתאים לפי הצורך.
הכן את תחנת הכנת הפסטה שלך: קערת מילוי רביולי, ערימת עטיפות וונטון, קרש חיתוך לעבוד עליו, קערה קטנה של מים (לאטום את הרביולי), גיליון אפייה מצופה נייר קלף או לעטוף פלסטיק. שים כפית של מילוי לתוך מרכז העור wonton, לטבול את האצבע בקערת המים ולהשתמש בו כדי להרטיב את השפה של העור wonton, ולאחר מכן לקפל את העטיפה סגורה, צובט את הקצוות כדי לאטום.
הנח את הרביולי על תבנית האפייה וחזור עד שכולם ממולאים. רביולי יכול לשמש מיד או קפוא על תבנית האפייה. (ברגע שהם קפואים מוצק, להעביר אותם שקית מקפיא או מיכל אחר לאחסן עד חודש.)
ממיסים את החמאה בסיר רחב על אש בינונית.
מוסיפים את עלי המרווה ומבשלים אותם במשך דקה בערך, רק עד ארומטי.
מוסיפים את מרק הגבינה, מתבלים אותו עם קמצוץ מלח וכמה סיבובים של פלפל לבן, ומביאים לרתיחה.
זרוק את הרביולי לתוך הסיר של מים מלוחים, הם צריכים בוב על פני השטח של הסיר בכ -3 דקות.
הסירו את הרביולי מהמים והתחלקו בין קערות ההגשה. מצקת כוס או כך של מרק לתוך כל קערה ומקשטים עם פיזור של בצל ירוק.
שלב את הקליפה של (חצי אינץ ' החיצוני היבש של או כך של גבינה קשה) עבור נתח בגודל טוב של פקורינו רומנו (או פרמזן או כל גבינה צורמת) עם ליטר מים ומבשלים במשך 2 שעות, או כל עוד אתה יכול. מסננים ולהשתמש, או לאחסן אותו & mdash: עד שבוע במקרר או במשך חודשים במקפיא.