קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

מבשלים את הספר: רביולי בטטה במרק גבינה

מבשלים את הספר: רביולי בטטה במרק גבינה
כמה אנשים ממש אהבו את המנה הזו. גשו לסופר וקנו חמישה תבלינים, חמאה, כמות זניחה של שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: רביולי לימון ועז, לבשל את הספר: וואפלים בטטה, ו מבשלים את הספר: פרלינים בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177°. מחליקים את תפוחי האדמה בשמן, מפזרים מלח ופלפל לבן ועוטפים בנפרד בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
אופים במשך 1 שעה, או עד רך מאוד.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
תחצי את הבטטות ותגרפי את הבשר לקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מוסיפים את הדבש, אבקת חמישה תבלינים, וקמצוץ גדול של מלח. מערבבים לשלב, ואז לטעום ולהתאים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
תן לזה להתקרר קצת.
6
הכן את תחנת הכנת הפסטה שלך: קערת מילוי רביולי, ערימת עטיפות וונטון, קרש חיתוך לעבוד עליו, קערה קטנה של מים (לאטום את הרביולי), גיליון אפייה מצופה נייר קלף או לעטוף פלסטיק. שים כפית של מילוי לתוך מרכז העור wonton, לטבול את האצבע בקערת המים ולהשתמש בו כדי להרטיב את השפה של העור wonton, ולאחר מכן לקפל את העטיפה סגורה, צובט את הקצוות כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות Wontonעטיפות Wonton
רביולירביולי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קרש חיתוךקרש חיתוך
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
הנח את הרביולי על תבנית האפייה וחזור עד שכולם ממולאים. רביולי יכול לשמש מיד או קפוא על תבנית האפייה. (ברגע שהם קפואים מוצק, להעביר אותם שקית מקפיא או מיכל אחר לאחסן עד חודש.)
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
ממיסים את החמאה בסיר רחב על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
9
מוסיפים את עלי המרווה ומבשלים אותם במשך דקה בערך, רק עד ארומטי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
10
מוסיפים את מרק הגבינה, מתבלים אותו עם קמצוץ מלח וכמה סיבובים של פלפל לבן, ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
11
זרוק את הרביולי לתוך הסיר של מים מלוחים, הם צריכים בוב על פני השטח של הסיר בכ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
12
הסירו את הרביולי מהמים והתחלקו בין קערות ההגשה. מצקת כוס או כך של מרק לתוך כל קערה ומקשטים עם פיזור של בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
רביולירביולי
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
מצקתמצקת
13
מרק גבינה
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
14
- עושה 1 ליטר -
15
שלב את הקליפה של (חצי אינץ ' החיצוני היבש של או כך של גבינה קשה) עבור נתח בגודל טוב של פקורינו רומנו (או פרמזן או כל גבינה צורמת) עם ליטר מים ומבשלים במשך 2 שעות, או כל עוד אתה יכול. מסננים ולהשתמש, או לאחסן אותו & mdash: עד שבוע במקרר או במשך חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות