מבשלים את הספר: ריגטוני עם כרובית, פקורינו, פלפל חריף ופירורי לחם
לבשל את הספר: Rigatoni עם כרובית, פקורינו, פלפל חריף, ופירורי לחם יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 808 קלוריות. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, שיני שום, גזר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 80% המנה הזאת מעולה. נסו ריגטוני עם פלפל אדום, שקדים ופירורי לחם, מבשלים את הספר: לינגוויני עם פול, שום, עגבניות ופירורי לחם, ו מבשלים את הספר: פודינג פקורינו עם רוטב עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן מעל חום בינוני גבוה בסיר כבד תחתית גדול.
מוסיפים את הבצל, גזר, סלרי ושום. מטגנים את soffritto, ערבוב לעתים קרובות, עד
ירקות מתרככים, כ -10 דקות.
מוסיפים את הכרובית ומערבבים היטב. מתבלים במלח, פלפל ופפרונצ ' יני. מבשלים עד שהכרובית מתחילה להתרכך, כ -5 דקות.
לשבור את העגבניות לתוך הסיר, המאפשר את המיצים בתוך ליפול לתוך הרוטב (להשליך את המיץ בפחית).
מערבבים היטב, להפחית את החום לנמוך, ו
מבשלים בעדינות עד הכרובית הוא רך ומתחיל להתפרק, על
10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהוא כמעט אל דנטה. הרם את הפסטה המבושלת החוצה
של המים ומוסיפים אותו לתערובת הכרובית כדי לסיים את הבישול ברוטב.
מוסיפים מספיק מים בישול פסטה כדי לשחרר את הרוטב, על 1/2 כוס, ולהגדיל את החום בינוני גבוה.
מוסיף את הפטרוזיליה וחצי של הפקורינו
ומבשלים, ערבוב כדי לצפות את הפסטה עם רוטב כרובית. כאשר הפסטה היא אל דנטה, להסיר את הסיר מן החום.
בינתיים, מחממים את המטגן. בקערה קטנה, מערבבים את פירורי הלחם, החמאה ואת הפקורינו הנותרים.
מעבירים את הפסטה והרוטב לרדוד
צלחת אפייה. כפית שכבה אחידה של פירורי הלחם על הפסטה. חום את פירורי הלחם תחת המטגן, כ 3 דקות.
תן לפסטה לנוח 5 דקות, ואז תגיש.