מבשלים את הספר: שלוש כוס עוף עם שעועית ירוקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: עוף שלוש כוס עם שעועית ירוקה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1443 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 79 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום תאילנדים, שעועית, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: מוקפץ עם טופו, שעועית ירוקה ועגבניות, מבשלים את הספר: שעועית סצ'ואן, ו לבשל את הספר: שעועית אדומה בסגנון ניו אורלינס (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חתיכות עוף בקורנפלור ושתי כפיות רוטב סויה בקערה. מכסים ומצוננים כדי להשרות לפחות 30 דקות, או עד לילה.
במחבת nonstick גדולה, שמן שומשום חום עם צ 'ילי, שום וג' ינג ' ר עד שמן רק מתחיל בועה.
מוסיפים עוף ומערבבים חתיכות חומות על כל הצדדים קצת.
מוסיפים יין אורז, רוטב סויה נשאר, וסוכר. מערבבים עד רותחים, ואז לכסות.
תן להתבשל על בינוני-נמוך 8 דקות או מעט יותר אם באמצעות עוף עם עצמות.
מוסיפים את השעועית הירוקה ואת בזיליקום ומערבבים את המחבת כדי להפיץ אותם באופן שווה. מכסים חלקית וממשיכים לבשל במשך 5 דקות.