זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם בצל, מלח ים ופלפל, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. , שהוא מוצק. נסו מבשלים את הספר: שעועית "אפויה" בוסטון, מבשלים את הספר: המבורגרים יווניים מעיינות Tarpon, ו לבשל את הספר: חומוס Sauté עם יוגורט יווני (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את השעועית בסיר גדול עם מים כדי לכסות לעומק של כ 1 אינץ'. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את החום לרתיחה, מכסים את המחבת, ומבשלים בעדינות רבה במשך 40 עד 50 דקות, או עד השעועית מתחילים לרכך אבל עדיין לא מוכן לאכול. מעת לעת, לרפרף את כל קצף שעולה למעלה. כאשר השעועית מוכנה, להסיר מן החום אבל לא לנקז.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הגדר את התנור ב 325 מעלות. באמצעות 3 כפות של השמן, לבשל את הבצל במחבת על חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים רכים מאוד ומתחילים חום.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
באמצעות 3 כפות של השמן, לבשל את הבצל במחבת על חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים רכים מאוד ומתחילים חום.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
באמצעות כפית מחוררת, להעביר את השעועית החמה מן הסיר לתנור, רצוי סיר שעועית-טרה קוטה או צלחת קרמיקה כי הוא גבוה יותר ממה שהוא רחב (חסר סיר כזה, אתה יכול גם להשתמש תבשיל רגיל או צלחת סופלה, אבל סיר שעועית עדיף). מערבבים את שמן הזית הנותר, את הבצל ואת העגבניות הקצוצות או המרוסקות. ממיסים את דבש ועגבניה להתרכז כ 1 כוס של מי שעועית חמה ולהוסיף את השעועית, ערבוב בזהירות תוחב את עלי המפרץ עם השעועית. לא צריך להיות רק מספיק נוזל בסיר בקושי לכסות את השעועית-להוסיף קצת יותר במידת צורך,אבל לוודא שזה רותח חם. מכסים את הסיר היטב בנייר אלומיניום (ומכסה הסיר אם זמין), מעבירים לתנור שחומם מראש, ואופים במשך כ 1 1/2 שעות. בדוק את השעועית מעת לעת ולהוסיף קצת יותר רותחים שעועית נוזלית או מים רגילים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ריכוז עגבניות
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
גב שומן חזיר
סטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תוספות, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
הסר את סיר השעועית מהתנור. השעועית צריכה להיות רכה בצורה נמסה בשלב זה. מערבבים את עשבי תיבול טריים והחומץ, יחד עם מלח ופלפל. להחזיר את סיר שעועית, חשוף, לתנור ולתת את האפונים לאפות עוד 15 דקות כדי לספוג את כל הטעמים.