קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות12
מגזין

מבשלים את הספר: שעועית אפויה יוונית

מבשלים את הספר: שעועית אפויה יוונית
זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם בצל, מלח ים ופלפל, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. , שהוא מוצק. נסו מבשלים את הספר: שעועית "אפויה" בוסטון, מבשלים את הספר: המבורגרים יווניים מעיינות Tarpon, ו לבשל את הספר: חומוס Sauté עם יוגורט יווני (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את השעועית בסיר גדול עם מים כדי לכסות לעומק של כ 1 אינץ'. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את החום לרתיחה, מכסים את המחבת, ומבשלים בעדינות רבה במשך 40 עד 50 דקות, או עד השעועית מתחילים לרכך אבל עדיין לא מוכן לאכול. מעת לעת, לרפרף את כל קצף שעולה למעלה. כאשר השעועית מוכנה, להסיר מן החום אבל לא לנקז.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הגדר את התנור ב 325 מעלות. באמצעות 3 כפות של השמן, לבשל את הבצל במחבת על חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים רכים מאוד ומתחילים חום.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
באמצעות 3 כפות של השמן, לבשל את הבצל במחבת על חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים רכים מאוד ומתחילים חום.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
באמצעות כפית מחוררת, להעביר את השעועית החמה מן הסיר לתנור, רצוי סיר שעועית-טרה קוטה או צלחת קרמיקה כי הוא גבוה יותר ממה שהוא רחב (חסר סיר כזה, אתה יכול גם להשתמש תבשיל רגיל או צלחת סופלה, אבל סיר שעועית עדיף). מערבבים את שמן הזית הנותר, את הבצל ואת העגבניות הקצוצות או המרוסקות. ממיסים את דבש ועגבניה להתרכז כ 1 כוס של מי שעועית חמה ולהוסיף את השעועית, ערבוב בזהירות תוחב את עלי המפרץ עם השעועית. לא צריך להיות רק מספיק נוזל בסיר בקושי לכסות את השעועית-להוסיף קצת יותר במידת צורך,אבל לוודא שזה רותח חם. מכסים את הסיר היטב בנייר אלומיניום (ומכסה הסיר אם זמין), מעבירים לתנור שחומם מראש, ואופים במשך כ 1 1/2 שעות. בדוק את השעועית מעת לעת ולהוסיף קצת יותר רותחים שעועית נוזלית או מים רגילים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ריכוז עגבניותריכוז עגבניות
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
הסר את סיר השעועית מהתנור. השעועית צריכה להיות רכה בצורה נמסה בשלב זה. מערבבים את עשבי תיבול טריים והחומץ, יחד עם מלח ופלפל. להחזיר את סיר שעועית, חשוף, לתנור ולתת את האפונים לאפות עוד 15 דקות כדי לספוג את כל הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט