זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם בצל, מלח ים ופלפל, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. , שהוא מוצק. נסו מבשלים את הספר: שעועית "אפויה" בוסטון, מבשלים את הספר: המבורגרים יווניים מעיינות Tarpon, ו לבשל את הספר: חומוס Sauté עם יוגורט יווני (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את השעועית בסיר גדול עם מים כדי לכסות לעומק של כ 1 אינץ'. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את החום לרתיחה, מכסים את המחבת, ומבשלים בעדינות רבה במשך 40 עד 50 דקות, או עד השעועית מתחילים לרכך אבל עדיין לא מוכן לאכול. מעת לעת, לרפרף את כל קצף שעולה למעלה. כאשר השעועית מוכנה, להסיר מן החום אבל לא לנקז.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הגדר את התנור ב 325 מעלות. באמצעות 3 כפות של השמן, לבשל את הבצל במחבת על חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים רכים מאוד ומתחילים חום.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
באמצעות כפית מחוררת, להעביר את השעועית החמה מן הסיר לתנור, רצוי סיר שעועית-טרה קוטה או צלחת קרמיקה כי הוא גבוה יותר ממה שהוא רחב (חסר סיר כזה, אתה יכול גם להשתמש תבשיל רגיל או צלחת סופלה, אבל סיר שעועית עדיף). מערבבים את שמן הזית הנותר, את הבצל ואת העגבניות הקצוצות או המרוסקות. ממיסים את דבש ועגבניה להתרכז כ 1 כוס של מי שעועית חמה ולהוסיף את השעועית, ערבוב בזהירות תוחב את עלי המפרץ עם השעועית. לא צריך להיות רק מספיק נוזל בסיר בקושי לכסות את השעועית-להוסיף קצת יותר במידת צורך,אבל לוודא שזה רותח חם. מכסים את הסיר היטב בנייר אלומיניום (ומכסה הסיר אם זמין), מעבירים לתנור שחומם מראש, ואופים במשך כ 1 1/2 שעות. בדוק את השעועית מעת לעת ולהוסיף קצת יותר רותחים שעועית נוזלית או מים רגילים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ריכוז עגבניות
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
בצל קצוץ (2 בצלים)
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
הסר את סיר השעועית מהתנור. השעועית צריכה להיות רכה בצורה נמסה בשלב זה. מערבבים את עשבי תיבול טריים והחומץ, יחד עם מלח ופלפל. להחזיר את סיר שעועית, חשוף, לתנור ולתת את האפונים לאפות עוד 15 דקות כדי לספוג את כל הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עשבי תיבול טריים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'