קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

מבשלים את הספר: שעועית מונג מטוגנת במחבת עם טמפה

מבשלים את הספר: שעועית מונג מטוגנת במחבת עם טמפה
מבשלים את הספר: שעועית מונג מטוגנת במחבת עם טמפה נטול גלוטן, וצמחוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 314 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח ים, טמפה, קרם פרש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו איך לבשל: monggo מבושל (שעועית מונג) עם קרם קוקוס, מבשלים את הספר: שעועית סצ'ואן, ו לבשל את הספר: במיה מטוגנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד את שמן הזית ואת shoyu בקערה רדודה רחבה ולהוסיף טמפה. לזרוק בעדינות עד טמפה מצופה היטב ולתת לו לשבת לפחות 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טמפהטמפה
שויושויו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את טמפה, בשכבה אחת, במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. להזמין כל תערובת שמן זית שאריות; צריך להיות על 1 כף. מבשלים טמפה עד שני הצדדים הם זהב עמוק, כמה דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טמפהטמפה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר את טמפה מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
טמפהטמפה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיף את תערובת שמן זית–shoyu שמורות למחבת על חום בינוני גבוה. מערבבים broccolini וכמה צביטות של מלח. לכסות ולבשל רק לרגע לבשל אותו דרך. לחשוף ולערבב בשעועית מונג. סאוטה, ערבוב כל הזמן, עד broccolini הוא בהיר ורך מעט השעועית הם חמים, עוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
BroccoliniBroccolini
שעועית מונגשעועית מונג
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
שויושויו
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר מהחום ומערבבים את גרידת לימון וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
6
בקערה קטנה, מערבבים יחד את היוגורט ו -2 צובט של מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
הפוך את תערובת השעועית על מגש, העליון עם טמפה וכמה גושים של יוגורט מלוח, ומגישים מיד.הערה: שעועית מונג לא צריך להשרות לפני הבישול. כדי לבשל, פשוט לכסות 1 כוס / 6.5 עוז / 185 גרם שעועית מונג מיובש עם כמה סנטימטרים של מים בסיר ומבשלים עד שעועית הם מאוד רך, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מונגשעועית מונג
טמפהטמפה
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
לנקז היטב. יהיה לך מספיק שעועית מונג מבושל למתכון זה, בתוספת קצת נשאר לחטיף.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מונג מבושלשעועית מונג מבושל