מבשלים את הספר: שרימפס מוקפץ עם לו מיין וויניגרט ג'ינג'ר-שומשום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: שרימפס מוקפץ עם Lo Mein ו Jinger-Sesame Vinaigrette. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 638 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו פטריות שיטאקה עבות, שמן בוטנים, כרוב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב זרעי שומשום לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: אורז מטוגן זנגביל, מבשלים את הספר: נקניק, שרימפס, אורז מטוגן עוף, ו איך לבשל: מערבבים בקר מטוגן עם סלרי וג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
זרוק את השרימפס לחצי מהויניגרט, תן למרינדה לפחות 2 שעות.
מבשלים את האטריות lo mein במים רותחים, מלוחים. הלם באמבט קרח, ניקוז, ולהוסיף ויניגרט הנותרים; לזרוק.
מחממים את השמן במחבת ווק או sauté גדולה.
הסר את השרימפס ממרינדה; לצרוב בשמן חם.
הסר שרימפס מחבת ושמורה. (שמור את מרינדה שרימפס, ולהשתמש בו לפי הצורך תוך טיגון ירקות.)
מוסיפים את הכרוב, גזר, ופטריות למחבת החמה. מוקפץ עד ירקות רכים, הוספת חלק מרינדה שרימפס שמורות כדי להרטיב לפי הצורך.
להחזיר שרימפס מבושל וכל המרינדה שנותרה למחבת. לזרוק באופן שווה להפיץ ולחמם דרך.
עבור כל מנה, מניחים 6 1/2 אונקיות (185 גרם) של מוקפץ על מיטה של 3 1/2 אונקיות (91 גרם) אטריות מיין lo; מקשטים עם בצל ירוק זרעי שומשום.