מבשלים את הספר: תפוחי אדמה שמנמנים עם צימוקים זהובים
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? לבשל את הספר: תפוחי אדמה צ'אנקי עם צימוקים זהובים יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 176 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-6 מנות. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 9 אוהדים. אם יש לך צימוקים זהובים, שמן canolan, צ'ילי קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את מתכנן מסיבת הספר: בקלה עם צימוקים ושזיפים מיובשים, אורז זעפרן עם צימוקים זהובים וצנוברים: מסיבת השקת הספר של פסיפס אכיל, ו לבשל את הספר: Bravas תפוחי אדמה קטלאנית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את העגבניות, עם המיצים שלהם, ואת הבצל, כוסברה, שום, צ 'ילי וג' ינג ' ר בצנצנת בלנדר. מחית, גירוד החלק הפנימי של הצנצנת לפי הצורך, כדי להפוך את רוטב ירוק אדמדם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את זרעי הכמון ומבשלים עד שהם רוחשים, הופכים חום אדמדם ומריחים אגוזים, 5 עד 10 שניות. מיד להוסיף את רוטב עגבניות בצל מחית. מנמיכים את החום בינוני ומבשל, מכוסה חלקית כדי להכיל חלק הפיזור, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מתאדה וחלק השמן מתחיל להפריד מן הרוטב, 15 עד 20 דקות.