מגורי עוף עם לימון ועשב
מגורי עוף עם לימון והרב נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 591 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם סוכר, פתיתי פלפל, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכון זה מ רציני אוכל יש 58 אוהדים. מתכונים דומים: רבעי עוף צלויים עשב, מגורי העוף של איב, ו מגורי עוף בגריל.
הוראות
לטאטא יחד מים, מלח וסוכר במיכל גדול עד מלח וסוכר מומסים.
חותכים 3-4 חתכים עד העצם בצד העור של העוף. לטבול מגורי עוף במי מלח.
מניחים מיכל במקרר ומלח במשך 1 שעה.
בעוד עוף הוא brining, במקום שמן זית רסק שום בסיר קטן nonreactive על חום בינוני. כאשר השמן מתחיל לבעבע סביב שום, להסיר מהחום ולתת מגניב במשך 5 דקות.
להקציף במיץ לימון, רוזמרין, טימין, אורגנו, ופלפל אדום. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
הסר עוף ממי מלח, להתייבש עם מגבות נייר. תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. הגדר באח בישול במקום ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מניחים עוף על הצד החם של הגריל, צד העור למטה. מבשלים עד העור הוא השחמה מעט פריך, על 5 דקות.
מניחים קרשים על הצד החם של הגריל עד שהם מתחילים לחרוך ולעשן. הפוך קרשים מעל ולעבור לצד מגניב של גריל ולסדר מגורי עוף על גבי קרשים צד העור למעלה.
מברישים עוף בנדיבות עם רוטב. מכסים גריל ומבשלים עד רישום עוף 165 ° F כאשר מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך, 20 עד 30 דקות יותר.
מעבירים עוף למגש ומברישים עם בוסט שוב.
תן מנוחה במשך 5 דקות, ולאחר מכן לשרת.