מגנוליה שמנת עוגיות גבינה
מגנוליה קרם גבינה בראוניז דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 18 מנות. מנה אחת מכילה 373 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, תמצית ונילן, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 17%. מתכונים דומים: חצוצרות תחרה מגנוליה עם מילוי גבינת שמנת שוקולד, לחיי מקס אייריש קרים שוקולד שמנת גבינה בראוניז, ו עוגיות גבינת שמנת.
הוראות
מיקרוגל הראשון 3 מרכיבים בקערת זכוכית 1 ליטר ב 2 דקות גבוהות או עד נמס, ערבוב פעם אחת. מגניב ולהניח בצד.
מקציפים גבינת שמנת וחמאה 1/4 כוס במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת; בהדרגה להוסיף 1/2 כוס סוכר, פועם היטב.
הוסף 2 ביצים, 1 בכל פעם, מכות עד מעורבב. מערבבים 1 כפית וניל. מקפלים 2 כפות קמח ו 1/2 כוס שוקולד פירורים; להפריש.
לנצח הנותרים 4 ביצים בקערה גדולה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי. בהדרגה להוסיף 1 1 1/2 כוסות סוכר, להכות היטב.
להוסיף תערובת שוקולד מומסת 2 כפיות תמצית וניל; להכות תערובת עד מעורבב היטב.
שלב 1 קמח כוס, אבקת אפייה, ומלח; לקפל לתוך הבלילה שוקולד עד מעורבב, ומערבבים הנותרים 1 מולים שוקולד.
מילואים 3 כוסות בלילת שוקולד; להפיץ את הבלילה שנותרה באופן שווה במחבת 13 - x 9 אינץ ' משומן.
יוצקים תערובת גבינת שמנת על הבלילה. למעלה עם הבלילה שמורות 3 כוסות, מערבולת תערובת עם סכין.
אופים ב 325 במשך 40 עד 45 דקות. מגניב לחתוך בראוניז לריבועים.