מגש גבינות
מגש גבינות דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 404 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך זנגביל, חומץ יין, בלוק epoisse, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשזיפים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סנדלר עם שזיפים וריבס כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. וזה די טוב. נסו מגש גבינות, מגש גבינות, ו מגש פירות וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים גבינות ופירות על מגש.
בסיר מחומם בינוני מוסיפים חמאה, בצל וג ' ינג ' ר. מבשלים עד בצל מתרכך, על 5 to10 דקות. לאחר הבצל הפך מעט צבע ו מרכך להוסיף את האגס, שזיפים, וסוכר.
תערבב את זה. תנמיך קצת את החום ותוסיף את היין הלבן, רוטב ווסטרשייר, וחומץ יין לבן. מערבבים היטב ולתת לו להפחית במשך כ 20 דקות. לאחר עקביות ריבה מתרחשת, להסיר מן החום ולתת לו להתקרר.