מגש מאכלי ים מטוגנים
מגש פירות ים מטוגן הוא pescatarian ומספק כ 60 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חלב חמאה, מלח ים, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מתאבן זול מאוד. זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. מתכונים דומים: מגש מאכלי ים, מגש מאכלי ים אוסטרלי, ו ים תיכוני בגריל פירות ים וצלחת ירקות.
הוראות
קו 1 תבנית אפייה עם מגבת מטבח ועוד עם מגבות נייר.באמצעות mandoline עם מצורף ופל לחתוך, לחתוך כל תפוח אדמה דק ככל האפשר, הופך אותו 90 לאחר כל מעבר כדי ליצור דפוס ופל. בזהירות במקום פרוסות תפוחי אדמה בקערה של מים קרים.
מעבירים את הפרוסות אל תבנית אפייה מרופדת במגבת וכתם dry.In מטגן עמוק או סיר גדול מעל חום בינוני, לשפוך שמן לעומק של 2 אינץ ' וחום ל 191° על מדחום עמוק.עבודה בקבוצות, מטגנים את פרוסות תפוחי האדמה, הופכים פעם אחת, עד הזהב ופריך, 2 עד 3 דקות. באמצעות מלקחיים, בזהירות להעביר את הצ ' יפס אל נייר נייר מצופה נייר גיליון אפייה העונה עם מלח ים.להפחית את טמפרטורת השמן ל365. מחממים תנור ל200. קו 1 גיליון אפייה עם נייר קלף ועוד עם נייר towels.In קערה גדולה, לשלב את הקמח וקמח תירס ומערבבים עם מזלג עד מעורב היטב.
יוצקים את חלב החמאה לתוך קערה רחבה, רדודה. עבודה בקבוצות, לדלות את הבקלה, צדפות וחסילונים בחמאה ולאחר מכן בתערובת הקמח, מתנער כל עודף, ומניח על גיליון אפייה מצופה קלף.עבודה בקבוצות (לא overcrowd המחבת), מטגנים את הבקלה עד חום זהוב ופריך, על 3 דקות.
מעבירים לסדין אפייה מצופה במגבת נייר ומתבלים את הדגים במלח ים, ואז שומרים על חום התנור. חזור על התהליך עם הצדפות, טיגון אותם במשך 3 עד 4 דקות. לבסוף, מטגנים את השרימפס במשך 2 עד 3 דקות.
מגישים את הדג מיד עם צ ' יפס, רוטב טרטר ופלחי לימון.