מדבקות חזיר ושרימפס יכולות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 552 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך פלפל, רוטב צ'ילה-שום, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, האוכל הביא לך אותו. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל סיני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו מדבקות חזיר ושרימפס, מתכון Gyoza (מדבקות חזיר וחסילונים יפניים), ו מדבקות סיר חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הכרוב והמלח במסננת בסדר רשת ולזרוק עם הידיים כדי לצפות את הכרוב עם המלח.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
מניחים את המסננת על קערה גדולה ולתת לו לשבת במשך 10 דקות.לאחר 10 דקות, לסחוט כל נוזל מן הכרוב עם הידיים, להשליך את הנוזל, ומניחים את הכרוב בקערה המשמשת מאמץ.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
הוסף את שאר החומרים, באמצעות הידיים שלך, לערבב ביסודיות, לחיצה על התערובת על הצד של הקערה עד שהוא יוצר דביק mass.To טופס ומבשלים: למלא קערה קטנה עם מים בטמפרטורת החדר; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מניחים עטיפה על משטח עבודה נקי ומניחים 1 כף של המילוי במרכז. טובלים את האצבע במים ועוקבים אחרי קצה העטיפה כדי להרטיב אותה. מקפלים את העטיפה לשניים על ידי הבאת התחתון עד למעלה, ואז לצבוט את נקודת האמצע לאטום. בצד ימין של נקודת האמצע, ורק בצד העליון של העטיפה, לקפל קפלים אחד בזווית חזרה לכיוון נקודת האמצע. צבוט כל קפלים לאטום. חזור עם קפל שני מימין של הקפל הראשוני שלך. חזור עם קפל שלישי מימין של הקפל השני שלך. חזור עם שלוש קפלים משמאל לנקודת האמצע, וודא כי מדבקת הסיר אטומה לחלוטין. הרם את מדבקת הסיר מעל משטח העבודה מנקודת האמצע, כך שהקפלים אנכיים ופונים אליך, ולאחר מכן לחץ עליו בעדינות כדי ליצור תחתית שטוחה.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
רצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מניחים אותו על תבנית אפייה ומכסים בניילון נצמד. חזור עם המילוי הנותרים ועטיפות. בשלב זה, מדבקות סיר ניתן להקפיא מבושל מאוחר יותר (ראה "תוכנית המשחק" הערה לעיל).במחבת nonstick גדול, חום 2 כפות שמן על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מניחים 12 מדבקות סיר במעגל מול אותו כיוון (הם ייראו כמו חישורים של גלגל). פריי undisturbed עד תחתית הם חום זהוב בהיר, על 2 עד 3 דקות.הפחת את החום עד בינוני ובזהירות הוסף 1/4 כוס מים בטמפרטורת החדר המדודה (היזהר מפני שהשמן עלול להתזה). מכסים במכסה הדוק ומבשלים 3 דקות. לחשוף, באמצעות מלקחיים, להפוך את מדבקות סיר על הצדדים הלא מתוכננים שלהם. המשך בישול עד שכל המים התאדו, המילוי מבושל דרך, ואת הצדדים הלא מתוכננים הם חום זהוב, על 2 עד 3 דקות יותר.