קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

מדורה עוף צלוי עם בצל פורח ושמיר

מדורה עוף צלוי עם בצל פורח ושמיר
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית של 30? עוף צלוי מדורה עם בצל פורח ושמיר יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 334 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, מלח ים לא מזוקק, עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח, לימונדה וקרח אוכמניות. כקינוח. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-667 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו צלי לימון / ליים / עוף שמיר, בצל קרמל וקרפלך עוף שמיר, ו עוף צלוי וטאקו בצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן מדורה באמצעות עץ או פחם, ולאפשר להם לשרוף לבן חם בזמן שאתה מכין מרכיבים אחרים.
2
מניחים עוף על גיליון נייר קלף מרופד בנייר כסף ועונה מבפנים ומבחוץ עם מלח ים לא מזוקק ופלפל שחור טחון. לטחון מחצית השמיר הפורח וחצי של הבצל הפורח עם סכין חדה.כפית חמאה/ghee לתוך קערה קטנה ערבוב ולקפל בשמיר פורח טחון, בצל פורח טחון וחצי שום קצוץ. בעדינות לשחרר את העור של העוף מן השד שלה ולהפיץ את השומן מתובל לצד בשר השד, מתחת לעור, הפצת כל חמאה הנותרים לאורך העור של העוף. לאחר מכן מתבלים את העוף על ידי סחיטה לימון לרבעים על החזה והירכיים שלו עד הלימונים הם בילו.למלא את חלל העוף עם השום הנותר, שמיר, בצל פורח, בצל אדום צעיר ובילה לימונים.לעטוף את העוף ביסודיות בנייר קלף ושלוש עד ארבע שכבות של נייר, דואג שאף אחד מעור העוף לא נוגע בנייר הכסף או מראה לאחר העטיפה. ואז מניחים את העוף עטוף בנייר כסף במדורה בין הגחלים החמים, להניח אותם על העוף. צולים את העוף במדורה, מסובבים אותו ומכסים אותו מחדש בגחלים חמות כל שלושים דקות כדי להבטיח אפילו בישול במשך שעתיים לפחות.בזהירות להסיר את העוף הקלוי מן האש ולאפשר לו לנוח במשך כרבע שעה לפני הסרת עטיפתו והגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
גיגי
עוף צלויעוף צלוי
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בשר טחוןבשר טחון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה