מדליוני חזיר עטופים בבייקון
ניתן להכין את המתכון של מדליוני חזיר עטופים בבייקון תוך כ-40 דקות . מתכון ללא גלוטן וראשוני זה מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 53 גרם חלבון , 38 גרם שומן , ובסך הכל 576 קלוריות . 716 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. אם יש לכם שקדי חזיר, אורגנו, בזיליקום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון של 94% , המנה הזו אדירה. מדליוני חזיר בסגנון קובני , שקדי חזיר עטופים בבייקון , ושקדי חזיר עטופים במייפל בזכוכית מייפל דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ומתאימה לתנור ומבשלים על אש בינונית-גבוהה, הופכים מדי פעם, עד להשחמה קלה ועדיין גמישה, 6 עד 7 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר סופג.
הסר את כל עודפי שומן הבייקון מהמחבת.
מערבבים אבקת שום, מלח תיבול, בזיליקום ואורגנו בקערה קטנה. לְהַפְרִישׁ.
עוטפים את שקדי החזיר עם רצועות הבייקון מהדקים בעזרת 1 או 2 קיסם לכל רצועת בייקון. פורסים את השקד בין כל רצועת בייקון ליצירת המדליונים. טובלים את שני הצדדים של המדליונים בתערובת תיבול. ממיסים חמאה ושמן יחד באותה מחבת על אש בינונית-גבוהה. מבשלים כל מדליון 4 דקות מכל צד.
מכניסים את המחבת לתנור שחומם מראש ואופים עד שהחזיר כבר לא ורוד במרכז, 17 עד 20 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוכנס למרכז צריך לקרוא 145 מעלות F (63 מעלות צלזיוס).