מדליונים של בשר עם פטריות
מדליונים של בשר עם פטריות עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 397 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לכם טיפים אספרגוס, חרדל דיז'ון, מדיירה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקוניאק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קוניאק פודינג חמאה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מדליונים חזיר עם פטריות רוזמרין שמנת, מדליונים בקר עם בייקון ומוסר, ו מדליות בקר מוכתמות בנמל (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה לא מגיבה, להביא 1 כוס מים לרתיחה.
מוסיפים את קצות האספרגוס ומרתיחים על חום גבוה עד רק במכרז, על 3 דקות.
מסננים במסננת ושוטפים מתחת למים קרים כדי לרענן.
מתבלים את הסטייקים במלח ופלפל.
מחממים את השמן במחבת על חום גבוה בינוני עד כמעט עישון.
מוסיפים 1/2 כף החמאה וכאשר הקצף שוכך, מוסיפים את הסטייקים ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד משחימים היטב, כ -6 דקות עבור מדיום-רייר.
הסר את המחבת מן החום ויוצקים את הקוניאק; לעמוד בחזרה במקרה זה מצית. להחזיר את המחבת לחום גבוה בינוני ולהפוך את הסטייקים למעיל. לבשל עד הרוטב הוא מופחת מעט, על 2 דקות.
מעבירים את הסטייקים לצלחת. ממיסים 1/2 כף החמאה במחבת.
מוסיפים את הפטריות ומטוגנים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד השחמה ומכרז, על 6 דקות.
מוסיפים 1 כף חמאה ואת שאלוט ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד שאלוט לרכך, על 4 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה ולהוסיף את עצות אספרגוס.
יוצקים את מדיירה ומרתיחים עד מופחת בשליש, על 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים את החרדל ואת הנותרים 1/2 כף חמאה.
להפחית את החום עד בינוני ולהוסיף את הסטייקים. הפעל מעיל עם רוטב ומבשל כדי לחמם דרך, על 1 דקה.
מעבירים את הסטייקים לצלחות, רוטב כפית וירקות על גבי ומגישים.
מגישים עם: אורזו או אטריות ביצים.