דרום עוף הגבול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 395 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו אורז בסמטי, פלפל טחון, שעועית פינטו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 73%. מתכונים דומים: מדרום לתבשיל עוף הגבול, South-of-the-Border Chicken & Pasta Skillet, ו עוף מטוגן מדרום לגבול סטייק סינטה.
הוראות
1
להביא מים לרתיחה בסיר בינוני, ומערבבים אורז ופלפל אדום. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד שנוזל נספג. מערבבים שעועית ועגבניות; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מפזרים את העוף במלח, פלפל שחור וכמון.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.