קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות47
מגזין

מהי-מהי עם תפוז דם, אבוקדו, וסלסה בצל אדום

מהי-מהי עם תפוז דם, אבוקדו, וסלסה בצל אדום
המתכון מהי-מהי עם תפוז דם, אבוקדו, וסלסאן בצל אדום מוכן תוך כ 30 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 218 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך תפוז רגיל, jalapeño, פילה מהי-מהי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. נסו כמון מתובל מאהי טאקו עם נקטרינה-סלסה אבוקדו, קשיו-קוקוס מצופה מאהי מאי עם סלסה תפוז-בננה, ו צלוי מהי-מהי עם סלסה אבוקדו-מלון (מתכונים דומים).

הוראות

1
באמצעות סכין חדה קטנה, קליפה חתוכה וחתך לבן מכתום. עבודה מעל קערה קטנה, לחתוך בין ממברנות לשחרר קטעים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים אבוקדו, בצל, חלפיניו ומיץ ליים לתפוזים בקערה; מערבבים בעדינות כדי להתמזג. מתבלים סלסה לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
Dientes De AjoDientes De Ajo
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
שמן חום במחבת בינונית כבדה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מפזרים דגים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
להוסיף דגים למחבת ו sauté עד חום מבושל דרך, על 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מקום 1 פילה על כל אחד 2 צלחות. סלסה כפית על גבי דגים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1
למרות שהם נראים כמו תפוזי טבור רגילים, תפוזי קארה הם צבועים ורוד מבפנים וטעם קצת יותר מתוק. תמצאו אותם בכמה סופרמרקטים ובשווקי איכרים.
מרכיבים שתצטרך
תפוז בטבורתפוז בטבור
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו