קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות9
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

מהפך אננס הפוך עוגה

מהפך אננס הפוך עוגה
מהפך אננס הפוך עוגה היא קינוח שמגיש 9. מנה אחת מכילה 253 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 58 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש חלב, סוכר חום, אננס ותמצית לימון. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. עם כפית ציון 42%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: מהפך פקאן הפוך עוגה, מהפך אפרסק הפוך עוגה, ו עוגת אגוז אננס מהפך.

הוראות

1
יוצקים חמאה ל -9 אינץ'. תבנית אפייה מרובעת; מפזרים סוכר חום. מסדרים פרוסות אננס בשכבה אחת בתבנית; מניחים חצאי דובדבנים במרכז פרוסות האננס; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
בקערה גדולה מקציפים את הסוכר, החלב, השמן, הביצה והתמציות עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
שלב את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מקציפים בהדרגה לתערובת סוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
יוצקים לתבנית מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 35-40 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. הפוך מיד לצלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מגישים חם.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "