מהפך גלידת גלידה בסגנון ישן
אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את גלידת הגלידה הישנה והטובה. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -7 גרם חלבון , 9 גרם שומן , וסך הכל 393 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-12 מנות. תמורת 56 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד לקיץ . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם אבקת אפייה, חמאה, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטוא אובו . מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך כ -45 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. עם ציון כף של 27% , מנה זו די גרועה. נסו את פאי שוקולד קלאסי , מק אנד צ'יז קלאסי ועוגיות שיבולת שועל וצימוקים פקאן קלאסיות (מתכונים דומים).
הוראות
רפדו תבנית אפייה בגודל 15 אינץ' x 10 אינץ' x 1 אינץ' בנייר אפייה; צפו את הנייר בתרסיס שמן; הניחו בצד.
בקערה גדולה, טורפים את הביצים במהירות גבוהה במשך 3 דקות. מוסיפים בהדרגה סוכר ומקציפים עד שהתערובת מסמיכה ובעלת צבע לימון. מוסיפים את תמצית הוניל.
לערבב את החומרים היבשים; לקפל לתוך תערובת הביצים.
מורחים את הבלילה לתבנית המוכנה.
אפו ב-175 מעלות צלזיוס במשך 12-14 דקות או עד שהעוגה קופצת חזרה למגע קל. קררו במשך 5 דקות. היפכו על מגבת מטבח מרוחה בסוכר. קלפו בעדינות את נייר השעווה.
מגלגלים את העוגה בצורת ג'לי רול, מתחילים מהצד הקצר. מצננים לחלוטין על רשת צינון.
פרשו את העוגה; מורחים גלידה על העוגה עד לעומק של 1.5 ס"מ מהשוליים.
הניחו על צלחת הגשה כשצד התפר כלפי מטה. כסו והקפיאו עד שהתערובת יציבה.
בינתיים, לרוטב הקרמל, בסיר קטן, ערבבו סוכר חום וקמח. הוסיפו חלב וערבבו עד לקבלת תערובת חלקה. בשלו וערבבו על אש בינונית-גבוהה עד לקבלת תערובת סמיכה ומבעבעת. הנמיכו את האש; בשלו וערבבו במשך 2 דקות.
הסירו מהאש. ערבבו כמות קטנה של תערובת חמה עם חלמוני הביצים; החזירו את הכל לסיר תוך כדי ערבוב מתמיד. הביאו לרתיחה עדינה; בשלו וערבבו במשך 2 דקות.
הסירו מהאש; ערבבו פנימה בעדינות את החמאה.
מגישים עם גלידה בלחמנייה.