מהפך לזניה בקר ונקניק
Makeover Beef & Sausage לזניה היא מנה עיקרית המגישה 12. מנה אחת מכילה 281 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -14 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו אטריות לזניה, תיבול, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 39% . הציון הזה לא כל כך מדהים. לזניה בקר ונקניק , לזניה גבינתית בבישול איטי עם נקניק ובקר , ולזניה מהפך עם שני רטבים דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים את בשר הבקר, הנקניק, הבצל והפלפל הירוק על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז. הניחו בצד 1 כוס רוטב ספגטי; מערבבים את הרוטב שנותר לתערובת הבשר. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים ללא מכסה במשך 8-10 דקות או עד שמסמיך.
בסיר קטן ממיסים גבינת שמנת על אש בינונית.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את גבינת הקוטג', הביצה והפטרוזיליה.
מורחים רוטב בשר לתוך 13 אינץ'. x 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול. מעל שלוש אטריות, תערובת גבינה איטלקית, 1-1/2 כפיות תיבול איטלקי ותערובת גבינת שמנת.
שכבה עם שאר האטריות ורוטב ספגטי שמור; מפזרים מוצרלה ושאר התיבול האיטלקי.
מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 35 דקות.
אופים, ללא כיסוי, במשך 10-15 דקות או עד שמבעבע.
מניחים לעמוד 15 דקות לפני החיתוך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה
לזניה בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, מונטפולצ'יאנו וסנג'ובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג'ובזה, מונטפולצ'יאנו וקיאנטי מתאימים כולם. אתה יכול לנסות את Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (חצי בקבוק). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-14 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (חצי בקבוק)]()
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (חצי בקבוק)
ריחות פריכים, בשלים, פירות יער אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, הטעמים מראים תווים קלאסיים של סנג'ובזה של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים. משתלב היטב עם בשרים ורטבים לפסטה בשרית, עופות וגבינות קשות.