מהפך מנטה שכבת בראוניז
בראוניז שכבת מנטה מהפך עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח שלך. מתכון זה משמש 24. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 196 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא זול מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. מתכון זה מ טעם הבית דורש סוכר, תמצית ונילן, קמח וביצים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך עצום מרהיב ציון של 15%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מהפך שוקולד מנטה שכבת עוגה, שכבה משולשת פודי מנטה אוראו בראוניז, ו ברים שכבת שוקולד מהפך.
הוראות
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד אור רכה.
מוסיפים ביצים, ואז חלבונים, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים פנימה את רסק התפוחים, השוקולד והווניל (התערובת תופיע מקומטת).
שלב את הקמח, הקקאו והמלח; מערבבים לתערובת חמאה רק עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים לתוך 13-ב. 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 22-28 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים לחלוטין על רשת.
לשכבת נענע, בקערה קטנה מקציפים חמאה עד שהיא תפוחה.
מוסיפים את הסוכר, התמצית וצבעי המאכל של הקונדיטורים אם רוצים; מקציפים לתערובת אחידה.
מורחים על בראוניז מקורר. מקררים עד ליציבות.
לציפוי, במיקרוגל, ממיסים שוקולד צ ' יפס וחמאה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. בעדינות לשפוך מעל הדף. מקררים עד להתייצבות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
בראוניז בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.