מהפך מקרוני שמנת וגבינה
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל אמריקאי. נסו לעשות מהפך מקרוני שמנת וגבינה בבית. למנה העיקרית הזו יש 464 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 7. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם גבינת צ'דר, פלפל, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך סופר כף ציון של 37%. שמנת מהפך מקרוני וגבינה, מקרוני וגבינה (מהפך), ו מהפך מקרוני וגבינה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מבשלים מקרוני לפי הוראות החבילה. בינתיים, בסיר גדול, ממיסים חמאה. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים בהדרגה חלב ומרק. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מנמיכים את האש; מערבבים פנימה את השמנת החמוצה, מעבדים גבינה, פרמזן, חרדל ופלפל לתערובת אחידה.
מסננים מקרוני; מערבבים פנימה גבינת צ ' דר.
העברה ל-13 אינץ'. 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מוסיפים רוטב שמנת ומערבבים היטב.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד מבעבע.
יין מומלץ: Lambrusco, ריזלינג, Chenin Blanc
מקרוני וגבינה בתפריט? נסה להתאים עם למברוסקו, ריזלינג ושנין בלאן. עם מק וגבינה עשירים וגבינים תרצו לנקות את החיך במשהו פריך וחומצי. אנו ממליצים על שנין בלאן, ריזלינג או למברוסקו יבש אם יש לך מצב רוח לאדום. יין אחד שתוכלו לנסות הוא דונלי למברוסקו גראספרוסה די קסטלבטרו אמביל. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
![דונלי למברוסקו גרספרוסה די קסטלבטרו אמביל]()
דונלי למברוסקו גרספרוסה די קסטלבטרו אמביל
קצף עדין ומתמשך עם גוונים סגולים, יין זה עשיר בצבע אדום אודם עם השתקפויות נופך, במיוחד לאורך השפה. ניחוחות פירותיים של פירות יער אדומים מתערבבים עם תווים מתובלים. בחיך עוברים טעמי פירות חצי מתוקים נעימים. הוא מאוזן היטב על ידי טאנינים קלים.תערובת: 90% למברוסקו גראספרוסה, 10% מלבו ג 'נטילמגישים צוננים היטב כאפריטיף עם אוכל טיפוסי מאזור אמיליה-רומאניה כולל צ' רקוטרי שומני נרפא כמו מורטדלה. מצוין גם עם טורטליני בשר.