מהפך עוגת פירות לבנה
אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגת הפירות הלבנה "מהפך". מתכון זה מכין 20 מנות עם 382 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -14 גרם שומן כל אחת. תמורת 94 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כשעה ו-50 דקות . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא קלע בול. הוא מושלם לחג המולד . מתכון זה מ-Taste of Home דורש קוקוס, ברנדי, חמאה ורסק תפוחים. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטואובו . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 30% . הציון הזה אינו יוצא דופן. נסו את "צ'ילי עוף לבן עם 17 שעועית" , "קוקטייל פטל, פירות ים לבנים ואוכמניות" ליום העצמאות של Harvest Spirits , ואת "אנטיקוצ'וס של דג בס ים לבן עם מרינדה של דבש צ'ילי אחי וסלסה סמילה" (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, ערבבו דובדבנים ו-1/4 כוס ברנדי; הניחו לעמוד למשך הלילה.
מניחים שמונה חלבוני ביצה בקערה גדולה; נותנים להם לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
בקערה גדולה, קרמו חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים חלמונים, אחד בכל פעם, תוך כדי ערבוב טוב לאחר כל הוספה. מוסיפים את יתרת הברנדי. מוסיפים בהדרגה קמח לתערובת המוקצפת לסירוגין עם רסק תפוחים.
בעזרת מטרפה נקייה, הקציפו את חלבוני הביצה עד שנוצרים פסגות יציבות; קפלו לתוך הבלילה. קפלו פנימה את תערובת הדובדבנים, השקדים, הצימוקים והקוקוס. העבירו בעדינות עם כף לתבנית צינורית בקוטר 25 ס"מ עם תחתית נשלפת מצופה בתרסיס שמן.
אופים ב-300 מעלות צלזיוס במשך שעה וחצי עד שעה ושלושה רבעי שעות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי.
מצננים במשך 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת צינון מלא.