מהפך עוגת קטיפה אדומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מהפך אדום קטיפה עוגה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 155 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. יום ולנטין יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, קמח עוגה, סודה לשתיה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 11%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו גליל עוגת קטיפה אדומה, מהפך שרימפס קטיפה, ו עוגת קטיפה אדומה {שבוע קטיפה אדום} (מתכונים דומים).
הוראות
קו שני 9-ב. מחבתות אפייה עגולות עם נייר קלף; נייר מעיל עם תרסיס בישול ומפזרים קמח. הניחו בצד. בקערה גדולה מקציפים חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים פנימה את רסק התפוחים, צבעי המאכל, החומץ והווניל.
שלב את הקמח, הקקאו, הסודה לשתיה והמלח.
מוסיפים לתערובת החמאה לסירוגין עם חלב חמאה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 14-18 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
עבור זיגוג, בסיר קטן, לטאטא קמח וחלב עד חלקה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר. בקערה קטנה חמאת שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים בתערובת קמח וניל.
מורחים בין שכבות ומעל העוגה.