תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין מהפך עוף פטוצ'יני אלפרדו בבית. מתאים ל-9 מנות. מנה עיקרית זו כוללת 514 קלוריות , 35 גרם חלבון ו -19 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, גבינת ג'ק קולבי-מונטריי, קמח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 55% , שהוא מוצק. נסו מהפך פטוצ'יני עוף ארבע גבינות , מהפך בייקון עוף אלפרדו , ופטוצ'יני עוף אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים פטוצ'יני לפי הוראות האריזה. בינתיים, במחבת גדולה על אש בינונית, מבשלים את העוף, התיבול האיטלקי ו-2 שיני שום ב-1 כף חמאה עד שהעוף כבר לא ורוד; להסיר ולשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
פטוצ ' יני
פפרונצ'יני, לקישוט
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
באותה מחבת מטגנים פטריות ובצל בשארית החמאה עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
להוסיף את השום הנותר; להקפיץ 1-2 דקות יותר. מערבבים פנימה את הקמח, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה; מוסיפים חלב ושמנת בהדרגה.
פינו גריג'יו ושרדונה לא מוקפד הם הבחירות המובילות שלי לפטוצ'יני אלפרדו. מנות אלפרדו קרמיות, גבינות וחמאתיות יכולות להשתלב יפה עם שרדונה לא מצופה או פינו גריג'יו. לה קרמה מונטריי פינו גרי עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
לה קרמה מונטריי פינו גרי
ניחוחות נקטרינה, אגס Bosc, יערה ואבני נהר רטובות. בטעמים מלון, תפוח צהוב ולימון מאייר. חומציות תוססת עם סיומת ארוכה אך מעודנת. היין הזה נהדר לצד סלטים קלילים, במיוחד עם רטבי ויניגרט, ופסטות קלילות, במיוחד עם פירות ים או לימון. נסו גבינת קממבר דביקה ובהחלט איתה פרושוטו!