מוח פופקורן גביני
אם יש לך על 17 דקות כדי לבלות במטבח, מוח פופקורן גביני יכול להיות סופר ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכון לנסות. מתאים ל-12 מנות. מתאבן זה יש 180 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. 36 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שמן צמחי, חרדל דיז'ון, כמה פלפל קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פופקורן גבינה, פופקורן גבינה, ו פופקורן גבינה.
הוראות
מחממים שמן בסיר גדול. עצה בתירס, לכסות ולנער את המחבת כדי לצפות את הגרעינים. מבשלים מעל חום בינוני עד שהתירס מפסיק לצוץ, בערך 5 דקות, מנענעים את המחבת מדי פעם. תוריד את החום ומפזרים קצת מלח.
שים גבינה, חרדל ופלפל במחבת קטנה וחום בעדינות עד נמס מבעבע.
טפטוף על פופקורן ומערבבים היטב עד מצופה לחלוטין.
לשפשף את הידיים עם קצת שמן במהירות לתפוס חופנים של פופקורן לסחוט לתוך צורות המוח.
מניחים על מגש מרופד קלף, ואז להשאיר להתקרר. מכסים בסרט נצמד עד מוכן לאכול או לאחסן בצנצנת אתה יכול לעשות כמה שעות לפני ההגשה.
יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע
רוזה מבעבעת ויין מוגז הם הבחירה העליונה שלי לפופקורן. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. ה-Markus Huber Sparkling rosé עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Markus הובר רוז נוצץ]()
Markus הובר רוז נוצץ
צבע סלמון בהיר עם משחק זהב אדמדם של אור, עדין, persistet musseux, עדין, טרי מאוד animating האף, פירות ותבלינים עם רמזים של דובדבנים טריים גרגרי יער, הערה מתוחכמת של הדרים. יבש, פרי מונע עדיין שמנת על החיך, ארוגים דק עם חומציות אלגנטית ותמצית מינרלים, מבנה הרמוני מאוד.